cerna obrazovka
cerna obrazovka
Dobry den, mam dotaz ohledne cerne obrazovky. Mel jsem procesor Intel i5 a koupil jsem si i7 4790. Jinak mám základní desku B85M-G Asus,která podporuje můj nový procesor jinak socket 1150. Počítač sem si stavěl sám,takže praxi trochu mám. Po zapojení a zapnutí pc mi nenaskočil monitor jen do oranžové kontrolky a přinejhorším napíše hdmi nema signal.Vyzkoušel jsem všechny rady od vypojeni a zapojeni ostatnich veci,ci restartovani biosu,zapojeni na interni grafiku atd a nic. A kdyz vnimam pc tak se vse roztoci,i citim kdyz sahnu na harddisk ze se toci,ale nesviti kontrolka na pc ze by pracoval a neslysim ze by chroupal neboli ze by mel snahu nacitat. Tak nevim ...asi myslim ze je new procesor vadnej.Co vy na to?Dekuji za radu.
-
- Pohlaví:
Re: cerna obrazovka
A updatoval jsi BIOS? U tvého procesoru je napsáno:
*Before using the new Intel 4th Gen Core processors, we suggest that you first download the BIOS updater for new Intel 4th Gen Core Processors and then update the BIOS using this tool.
A nejaka rada jak provest ten update?V tom zas tak zrucny nejsem,hlavne kdyz mi nejde obraz,tak nemam potuchy jak provest update.Dekuji za radu
-
- Pohlaví:
Vrátit starý procesor, provést update dle pokynů výrobce. Pak teprve nasadit nový procesor.
Tak to sem v prd...protoze ten uz nemam:)))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5840
-
od atari