Ahoj chci se prosím zeptat jestli se dá sehnat nějakej herní notebook do 16000 Kč? Koukal jsem třeba na Alzu a nebo CZC ale v PC se skoro nevyznám , hlavní priorita je abych si zahrál no jinak velikost monitoru mi nevadí jakákoli Moc děkuji, PS: nebo se vyplatí koupit velký PC za 16000 Kč (ale i s monitorem ten je asi tak za 3000 Kč?, takže na PC by zbylo 13000 , tak nevím)
Naposledy upravil(a) rincenzo dne 04 čer 2014 19:43, celkem upraveno 1 x.
Už složenou PC sestavu nebo Notebook pokud nepotřebuješ mobilitu NEBRAT. Oboje je dost nevýhodné a ntb se ti časem usmaží, ještě v téhle cenové kategorii. Někdo ti tu nějakou sestavu i s monitorem poradí a na czc.cz ti ji při nákupu i zdarma složí.
Je tam skříň, jinak sestava je stejná jako od mmfmoc. Dvě MB a žádná skříň? Než tu začneš něco plácat, tak si to alespoň ověř, zda je vše v pořádku. Bláhovej by to koupil a co by s tim dělal potom doma
Jestli rychlejší RAM, tak Kingston Fury 6400, který má EXPO profil na 6400 i 6000MT/s, kdyby to nebylo stabilní - ale u X3D procesoru to není tolik důležité.
Ohledně desky - budu stačit zmíněné levnější, jen mají průměrné integrované zvukovky. Ty...
Zdravím, můžete mi poradit jestli společně ty komponenty dávají smysl?
popřípadě jestli bych neměl vzít 4070 Ti Super, základovka atd jestli dává smysl
windows jsem jinde nekupoval, jestli se dá pořídit i jinde budu vděčný za rady.
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...