Herní Pc
Re: Herní Pc
kolega kupoval a musel aktualizovat
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Navis RGB 120 AiO RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Když mu nebude vyhovovat, vrátí ji. Výkonem je od 270X v základu hodně vzdálená, takže teplo u 270X bude po nataktování taky znát.
S tím BIOS je to jasné. Pokud nenarazí zrovna na revidovanou verzi desky. Naštěstí Haswellů běhá po světě i po sousedech spousta.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2014 13:49) ---
Ano, většina si to ale nechává rovnou zapojit.
S tím BIOS je to jasné. Pokud nenarazí zrovna na revidovanou verzi desky. Naštěstí Haswellů běhá po světě i po sousedech spousta.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2014 13:49) ---
VSmanCZ píše:No je to možné, ale nikdo si zatím nestěžoval... Haswell R. jsme dali do několik sestav a zatím nikdo neaktualizoval a vše je v pořádku.
Ano, většina si to ale nechává rovnou zapojit.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
VSmanCZ píše:To D1amond: Sapphire R9 280 nebrat! Bylo tu jedno téma na tuhle grafiku... vem si, že MSI nebo ASUS R9 280 stojí 5900-6200 a Sapphire stojí 5200... nebrat, už jen ta cena. Mizerně chladí a další hrůzy. (...)
Dual-X chladič mám a docela spokojenost, stačí si trošku pohrát s FAN profily, rozhodně bych ji za tu cenu bral.
Co myslíš tím "další hrůzy"?
Každý člověk, jiná zkušenost
já měl Sapphire 6x za život a každá mi odešla po měsíci nebo špatně chladila, hučela, vysoké teploty.
PS: Zkusím najít to vlákno na tuhle grafiku, nebyla tam doporučována.

PS: Zkusím najít to vlákno na tuhle grafiku, nebyla tam doporučována.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Když někomu po měsíci odejde nová GB, tak ji tady sejme na dvě doby... Nelze z toho dělat trend.
Jediné co mi na Sapphire vadí, je jejich "krátká" záruka.
Jediné co mi na Sapphire vadí, je jejich "krátká" záruka.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Není to žádný shit, za tu cenu je slušná koupě.
Každý člověk, stejná karta. Je trošku hlučnější při 50%+, ale jinak v idle nejde slyšet, když ho shodíš na 20% v Sapphire Trixx/MSI Afterburneru. A grafika nejde přes 40 stupňů, v zátěži ani přes sedmdesát.
Stěžoval. Mi do pošty uživatel jménem "picusek". Neaktualizovali mu BIOS a systém mu nechce naběhnout, jinde chyba není a vše jsme prověřili. Na aktualizaci BIOSu, pokud to teda neudělají sami od sebe, bych rozhodně trval.
//edit: viewtopic.php?f=7&t=133229 - ptal se i v topicu.
Každý člověk, stejná karta. Je trošku hlučnější při 50%+, ale jinak v idle nejde slyšet, když ho shodíš na 20% v Sapphire Trixx/MSI Afterburneru. A grafika nejde přes 40 stupňů, v zátěži ani přes sedmdesát.
VSmanCZ píše:No je to možné, ale nikdo si zatím nestěžoval... Haswell R. jsme dali do několik sestav a zatím nikdo neaktualizoval a vše je v pořádku.
Stěžoval. Mi do pošty uživatel jménem "picusek". Neaktualizovali mu BIOS a systém mu nechce naběhnout, jinde chyba není a vše jsme prověřili. Na aktualizaci BIOSu, pokud to teda neudělají sami od sebe, bych rozhodně trval.
//edit: viewtopic.php?f=7&t=133229 - ptal se i v topicu.
Tak to s tou aktualizací jsem nevěděl...
Ted už opravdu nevím kterou sestavu si mám vybrat ....
Moc tomu nerozumím ..
Proč je nehodná ta moje ?
Moc tomu nerozumím ..
Proč je nehodná ta moje ?
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Protože je to splácanina, máš to na AMD, starou a slabší grafiku, ne zrovna kvalitativně TOP RAMky.
Bral bych D1amondovu sestavu.
Bral bych D1amondovu sestavu.
D1amondova sestava je v pohodě, i když mě se stále příčí ta grafika. Ale jsou tu 2 na jednoho, takže bych tu sestavu bral.
Ta tvá sestava, jak řekl Clorky je postavená špatně (nekvalitně a staře).
AMD procesor nikoliv (pokud se divíš proč a myslíš si, že se výkon odvíjí od počtu jader a frekvence, tak nikoliv, ba naopak - Intel má větší výkon na jedno jádro), GTX660 je starší grafika a výkonnější novější je R9 270X. RAMky jsou od A-DATA a to nejsou nějak extra kvalitní RAM.
Ta tvá sestava, jak řekl Clorky je postavená špatně (nekvalitně a staře).
AMD procesor nikoliv (pokud se divíš proč a myslíš si, že se výkon odvíjí od počtu jader a frekvence, tak nikoliv, ba naopak - Intel má větší výkon na jedno jádro), GTX660 je starší grafika a výkonnější novější je R9 270X. RAMky jsou od A-DATA a to nejsou nějak extra kvalitní RAM.
Takže jak jsi napsal VsmanCZ máš stím své zkušenosti ...
Co do toho setapu od d1emond dosadit jinčí grafickou kartu ?
Co do toho setapu od d1emond dosadit jinčí grafickou kartu ?
Já bych dal z vlastní zkušenosti příplatek na verzi MSI R9 280 nebo levnější (avšak méně výkonnou MSI R9 270X).
Ale v Sapphire by problém být neměl, já jsem hold 6x neměl štěstí.
Ale v Sapphire by problém být neměl, já jsem hold 6x neměl štěstí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3343
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14