Čauko,
mám problém ohledně svého notebooku. Když jsem ho kupoval, tak byl zcela normální , ale nešly mi nainstalovat nějaké hry, a aplikace, tak mi můj kamarád zkontroloval windows a aktualizoval, ale pak se nechtěl systém. Ale to není téma kvůli kterému sem píšu! Tak mi tedy kamarád nainstaloval windows 7 HP.
fungoval dobře, ale po nějakých těch měsících jsem ho zapnul a 1. Noťas se zapínal šíleně pomalu 2. když se konečně zapnul, ikony se objevily až po několika minutách 3. pokaždé když jsem zapnul nějakou aplikaci tak zezačátku nabíhala pomalu a když se zapla tak neodpovídala, ale později už šla.
To je ale případ kdy se dalo ještě na noťasu nějak pracovat (třeba CS 1.6 se pomalu načítalo a neodpovídalo ale později to jelo dobře) ale za další den se zpomalil ještě více . Teď už ho raději ani nezapínám jelikož se načítá cca 10 minut. vypíná také 10 minut a ikony na ploše se taky načítají 10 minut a internet už se ani nezapne.
Ještě předtím než se to stalo, se táta vztekl a trochu větší silou zavřel monitor což myslím třískl, zrovna když jsem analyzoval fragmentované soubory, ale noťas se nevypl protože nějak pracoval, a když táta odešel, otevřel jsem ho zrušil analýzu a dal ho do spánku. Ráno byl notebook vypnutý protože když je odpojen z nabíječky tak se po nějaké době vypne. + Se notebook už asi 50x za několik měsíců vypnul natvrdo kvůli baterce.
A myslím si že komponenty jsou v pořádku jenom win. se zpomalil.
a dodávám, že jsem windows nikdy neaktualizoval.
Každá rada mi může pomoct, děkuji.
Asus M51K
CPU - AMD Turion X2 2,2 GHz
RAM - 3 GB
Grafika - ATI Mobility radeon HD 3470 VRAM 256 MB
Totální zpomalení windows 7 Vyřešeno
Totální zpomalení windows 7 Vyřešeno
Naposledy upravil(a) das6523 dne 06 čer 2014 18:49, celkem upraveno 1 x.
Re: Totální zpomalení windows 7
čo tak napísať zostavu počítaču grafika a takéto...
a najlepšie bude spraviť asi log HJT viac nájdeš v tejto sekcii: viewforum.php?f=70
a najlepšie bude spraviť asi log HJT viac nájdeš v tejto sekcii: viewforum.php?f=70
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém nejspíše bude v tom Windows 7 HP. Jaký máš ntb?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
napsal jsem to na konec téma
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pozoruji zpomalení iPhone 12