chyba 404

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

xapi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

chyba 404

Příspěvekod xapi » 06 čer 2014 17:58

Starší verze Exploreru se mi zasekla na webové stránce a nešla ani zavřít. Po restartu a odeslání zprávy o chybách na Microsoft přišla odpověď:

Soubor nebo adresář nebyl nalezen.
Chyba 404:
Soubor, který hledáte, byl pravděpodobně odstraněn, přejmenován, nebo je dočasně nedostupný.

Pak se objevilo okno:

Systém Windows nemůže nalézt
http://oca.microsoft.com/resredir.aspx?SID= ...atd.(všechno jsem si nezapsal).
Přesvědčte se,zda je název zadán správně a akci opakujte. Pro hledání souboru klepněte na START a pak Hledat.

Nechal jsem to být, ale vrtá mi hlavou, jestli ta chyba je trvalého charakteru, jak se může časem projevovat a jak ji jednoduše odstranit, pokud to má význam.
Den před jejím vznikem jsem si prostřednictvím programu Driver Max nechal aktualizovat jeden ovladač a předtím vytvořit bod obnovy systému. Mohla by instalace té aktualizace mít za následek ztrátu nebo přejmenování uvedeného souboru? Mám vše nechat být anebo raději hned vrátit systém do zmíněného bodu obnovy?
Díky za všechny podněty a vysvětlení.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: chyba 404

Příspěvekod Pic » 06 čer 2014 18:43

Co je to "Starší verze Exploreru"?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

xapi
nováček
Stav:

Příspěvekod xapi » 06 čer 2014 20:16

Proč mi radíš přečíst si pravidla tohoto fóra? Porušil jsem je snad nějak? Nejsem si ničeho vědom. Manuál jsem nejprve nepřečetl. Je tam odpověď na mé otázky? Nevím. Jak mám psát, abyste mi rozuměli? A kdo jsou ti, kteří mi nerozumí? Kromě Tebe samozřejmě. Snažil jsem se popsat můj problém co nejpodrobněji. Bohužel jako nováček nevím ani co je to SZ. Nic není dokonalé, ani člověk. Tato jinak trefná poznámka ale mé otázky nezodpoví. Je snad Tvou povinností reagovat na každý příspěvek? Starší verezí Explorer jsem měl na mysli verzi, aplikace Windows Internet Explorer, která se instalovala s verzí 2600 operačního systému Microsoft Windows XP Professional. Tato informace by Ti usnadnila odpovědi na mé otázky? Pokud nemáš pro mne nic pozitivního, raději neodpovídej. Pokud to nemáš v popissu svojí činnosti.

JaMMeX
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod JaMMeX » 06 čer 2014 20:45

Počkej, on ti to neradí, to je jeho popisek :) :D
Než se zeptáš, použij Google

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 06 čer 2014 20:55

Chyba 404

Mezi obvyklé příčiny této chyby patří:
Požadovaný soubor byl přejmenován.
Požadovaný soubor byl přesunut do jiného umístění nebo byl odstraněn.
Požadovaný soubor není dočasně k dispozici z důvodu údržby, aktualizace či jiného neznámého důvodu.
Požadovaný soubor neexistuje.
IIS 6.0: Není povoleno příslušné rozšíření webové služby nebo typ MIME.
Virtuální adresář je mapován ke kořenu jednotky na jiném serveru.

http://support.microsoft.com/kb/248033/cs

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 06 čer 2014 21:17

[quote="xapi"]Proč mi radíš přečíst si pravidla tohoto fóra? Porušil jsem je snad nějak? Nejsem si ničeho vědom. Manuál jsem nejprve nepřečetl. Je tam odpověď na mé otázky? Nevím. Jak mám psát, abyste mi rozuměli? A kdo jsou ti, kteří mi nerozumí? Kromě Tebe samozřejmě. Snažil jsem se popsat můj problém co nejpodrobněji. Bohužel jako nováček nevím ani co je to SZ. Nic není dokonalé, ani člověk. Tato jinak trefná poznámka ale mé otázky nezodpoví. Je snad Tvou povinností reagovat na každý příspěvek? Starší verezí Explorer jsem měl na mysli verzi, aplikace Windows Internet Explorer, která se instalovala s verzí 2600 operačního systému Microsoft Windows XP Professional. Tato informace by Ti usnadnila odpovědi na mé otázky? Pokud nemáš pro mne nic pozitivního, raději neodpovídej. Pokud to nemáš v popissu svojí činnosti.[/quote]

To je tzv. podpis, zobrazuje sa to pod každým jeho príspevkom (napr. ja tam mám svoju zostavu).
Hups, trapas :oops: :lol:
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:50, celkem upraveno 3 x.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 06 čer 2014 21:29

Kdyby jsi odpověděl na dotaz, už to mohlo být vyřešeno. Takže iexplorer z verze Windows XP jsi použil v jiném systému, nebo jak tomu mám rozumět? Co znamená chyba už víš, takže se může opakovat pokud uvedená stránka neexistuje, nebo není nalezena. Nic tedy nepotřebuješ obnovovat. Pokud to není tajné vlož sem odkaz na stránku, která tu chybu hlásí. Jinak moc zdvořilostí neoplýváš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chyba CPU na desce
    od petan320 » 24 bře 2025 15:29 » v Problémy s hardwarem
    16
    7842
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    02 dub 2025 21:50
  • Chyba hardware. Příloha(y)
    od Steage7717 » 10 lis 2024 16:29 » v Problémy s hardwarem
    4
    3325
    od Steage7717 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 18:49
  • Sqlite - systémová chyba Příloha(y)
    od cindy the skull » 27 úno 2025 11:59 » v Vše ostatní (sw)
    6
    10292
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    16 bře 2025 11:11
  • Chyba příkazový řádek Příloha(y)
    od zik9 » 05 čer 2025 11:24 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    1284
    od zik9 Zobrazit poslední příspěvek
    12 čer 2025 15:33
  • prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
    od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem
    9
    4075
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    04 dub 2025 15:42

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”