Antivirus a CZC Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antivirus a CZC
Nějak jsem si nevšiml,že by něco blokoval,co nemá.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No ale jak vy jste mi doporučili ten Eest NOD32 tak jak jsem si to četl na Eset officialní stránce tak tam píšou že to je základní ochrana počítače...
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Já ne, já psal o Smart Security
.

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
richchie píše:Nějak jsem si nevšiml,že by něco blokoval,co nemá.
blokoval mi porty v COD... a když jsem odinstaloval, internet šel tak nějak rychleji.. rád bych se k comodu vrátil.. ale toto vážně nechci
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

WolfGunCZ pokud chceš koupit anitivir tak si kup Kaspersky.
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Který?! Pošli prosím odkaz. Ale aby splňoval mé požadavky!
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
prostě jsem zkoušel vypnout firewall v comodu a stejně to nepomohlo.. pak jsem vypnul comodo celé a fungovalo to
zkoušel jsem různá nastavení toho firewallu, herní režim, zkoušel jsem ti povolit porty v tom firewallu a pořád nic..
zkoušel jsem různá nastavení toho firewallu, herní režim, zkoušel jsem ti povolit porty v tom firewallu a pořád nic..
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Řekni konkrétní požadavky aby to daný software splňoval.Můžeš mít jen samotný antivir nebo firewall nebo security a je to jen o tom jak si ho dokážeš nastavit aby ti to vyhovovalo.Na to by ti přímo vyhovovalo comodo.Má totiž paranoidní režim a buď si jistý,že ten nic nepustí.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Chci aby dokázal mě ochránit při : 1) Surfování na internetu 2) stahování ze všech různých stránek např. Ulož to , stahuj.... ATD... 3)Hraní her jak zakoupených ta na internetu ATD... 4) ATD... :)
Uvažuji o Kaspersky 3.0? http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits je to správná volba?
Uvažuji o Kaspersky 3.0? http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits je to správná volba?
Naposledy upravil(a) WolfGunsCZ dne 07 čer 2014 11:25, celkem upraveno 1 x.
skus použít GooGle .
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Buď můžeš vyzkoušet-
nebo v nastavení firewallu použij privilegované porty.Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”