tak děkuji co jste mi teď poslal se mi už začíná docela líbit tak asi to koupím podle vás ten procesor jsme se tady dohodli na té i5 grafiku co jste mi poslal to tež je dobrá nad tou už jsem jednou uvažoval a jsou tam nějaké kupony na hry nebo cosik tak to se hodí RAM je skoro stejně výkoná jakou jsem vybral já akorát vy máte levnější základku jste vzal stejnou jako já akorát novější model takže s ní taky souhlasím a zdroj 500W to určitě stačí tak akorát.
EDIT: akorát mi pořád leze hlavou že ta i5 má jen 4 jádra sice jako tak vypadá že by měla být výkoná ale že má jen 4 jádra třeba u toho Watch Dogs jsou doporučené těch 8 jader tak já nevím taky je to kde by byla pak ta cena jestli by ten procesor pak stál 10 000 tak na to se můž víte co

jsem to chtěl do 10 000 celý upgrade pak to skončilo že musím dokoupit základku a ještě něco skočil jsem teda na 15 000 ale zvedat to na 20 000 no nevím nevím

Ale jestli teda nakonec skončím jen u toho 4 jádra tak bych to snad rozjel na střední ne-li na vysoké detaily ale na ultra nebo co to tam je ta nejvyšší třída to s tím asi nepůjde. Ale tady jsem našel video skoro úplně se stejnýma parametrama a běží to docela pěkně takže snad to bude s touto sestavou v pohodě tak asi koupím to co jsme tady dali dohromady za těch 15 000.
https://www.youtube.com/watch?v=VWNWfjuE6vg