Antivirus a CZC Vyřešeno
Re: Antivirus a CZC
A pořád nic, co by tazateli jakkoli pomohlo..... 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odpovědí dostal spousty,ale je otázka co si z toho vybere.Možná ho třeba napadne,že také nebude špatný nápad některý z nich nainstalovat-vyzkoušet a,co mu bude vyhovovat tak si nechat.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a ještě jestli můžu dotaz... co si myslíte o Pandě? má s ní někdo zkušenosti? vím, že ji tu kdosi doporučoval v minulých vláknech ale už si nepamatuji kdo
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Dalsi vecna debata na tema antivirus -_-
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Asi si stáhnu toho Kazperskeho vyskouším na měsíc to je free a jestli se mi bude zamlouvat tak si ho koupim... 

beather píše:a ještě jestli můžu dotaz... co si myslíte o Pandě? má s ní někdo zkušenosti? vím, že ji tu kdosi doporučoval v minulých vláknech ale už si nepamatuji kdo
Pandu jsem doporučoval já. V nezávislejch testech vyšla výborně a mě taky vyhovovala.
Edit.: Jinak, abych přispěl do "diskuze",jelikože tazatel je očividně přesvědčený, že chce Eset, tak teď používám Aviru + W8.1 firewall.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
No už si nejsem tak jist že Eset chci. Více se již nakláním ke Kazperskému... Stáhnu si http://www.kaspersky.com/cz/pure-trial to je jejich nejlepší antivir? Aspoň co jsem se dočetl a jestli se mi bude zamlouvat tak si ho koupím. Ale mohu mu důvěřovat? Ochrání mně třeba před nakaženými stránkami, u stahováni když v souboru budou viry ATD...? Nerad bych ten PC měl totiž zavirován... Je jasné že nebudu klikat např. Vyhrál jste Iphone 10 S, Jste náš milionový zákazník ATD... takže mohu tou Kazperskému důvěřovat? :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsem už psal.V první řadě kvalitní firewall.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Který? Prosím odkaz.
Naposledy upravil(a) WolfGunsCZ dne 07 čer 2014 15:09, celkem upraveno 1 x.
Prosimtě, kolik ti je?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím.Dneska je horko a strejda gůgl nefunguje.http://cs.wikipedia.org/wiki/Firewall
Proto např.-comodo internet security.Free a vše v jenom.Antivir-firewall-defense-sandbox-hips atd..
Proto např.-comodo internet security.Free a vše v jenom.Antivir-firewall-defense-sandbox-hips atd..
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Btw. Babis gratuluji k 666 příspěvkům.
3:)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”