Bany za nic(CS:GO),nevím co dělat
Bany za nic(CS:GO),nevím co dělat
Ahoj,u CS:GO dostávám neprávem nesmyslné bany a to jen,že kickuju spoluhráče.Bože vždyť já ani nevim jak to hlasování s kickem zahájit a když už to někdo zahájil tak jsem jenom 2x dal "ano",ale stejně ty bany furt dostávám... Nevíte kam se mám obrátit nebo tak?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bany za nic(CS:GO),nevím co dělat
nic není za nic !!! to si zapamatuj
a co to je za blbost, že dostáváš ban za to že kickuješ?
a co to je za blbost, že dostáváš ban za to že kickuješ?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Pokud jsem to přeložil správně : "You have kicked too many teammates in recent matches" ,přeložil jsem si to jako : "Vykopl jste v nedávných hrách příliš mnoho spoluhráčů."
A doopravdy,já nevim jak to hlasování o kicku dát nebo nikdy nesouhlasim s kickem,každej hráč je lepší než bot.
A doopravdy,já nevim jak to hlasování o kicku dát nebo nikdy nesouhlasim s kickem,každej hráč je lepší než bot.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
to bude nejaky bug... pokud nekickujes tak napis na valve podporu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru