Zdravím už jsem psal ale nevyřešilo se to takže znova.Mám herní PC s touto grafikou http://www.czc.cz/gigabyte-hd-7950-windforce-3-3gb /102795/produkt [czc.cz]
. Procesorem I5-3570k 8GB Ram chci kupovat ještě 4GB.A když jsem si tento PC koupil Battlefield 3 (těsně před vydáním 4ky) jeli na FULL HD na ultra 70FPS.(Průměrně).I 4ky na ultra na cca 50-60.Ale prostě nějak poslední půl rok se hlavně ty 4ky hrozně lagujou,na střední detaily mám tak 45FPS.Přeinstaloval i přeformátoval PC,drivery jsou aktuální ale nevím co stím.Někdo mi radí ať si koupím i7-4770 ale na to prostě teď nemám finance.Děkuju za pomoc.
plynulost
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: plynulost
ten procesor je dobrej.. nepřehřívá se třeba ta grafika?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Právě že né, + teď hraju teda 3ky, a ty rozjedu na Full hd vše na ultra na 80FPS,takže buďto jestli to je hrou nebo mám špatné drivery pro 4ky..
Budou to ty drivery, nebo počítej s tim že hru stále ,, vylepšují,, což přidává náročnost..
Odesláno z mého GT-I9070
Odesláno z mého GT-I9070