sestava pc
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
sestava pc
Dobrý den, hledám nějakou firmu která byby mi dokázala sestavit case na zakázku a nějakou tu sestavu bych si prosím chtěl nechat od vas sestavit chcel bych rozhodně procesor intel core i 7 a pak bych požadoval po pc možnost rozjet všechny dnešní hry.... Také je nahrávat ale chci tiché pc zároveň case bude doclea velká takže místa habaděj...dík za pomoc
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: sestava pc
Tak tu hlavně kolegům napiš za kolik to PC chceš :)
Naposledy upravil(a) Narthelianail dne 08 čer 2014 23:18, celkem upraveno 1 x.
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
Kolik za to chceš dát? i7 je na hry zbytečnost. Spíše bych vzal xeon, předpokládám, že pak nahraná videa chceš i upravovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Na ceně až tak nezáleží.... :)
- Karlik
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nějakou představu kolik za to o chceš dát mít musíš ne? 20, 30, 40 , 50 nebo 150 tisíc?
PC:
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
Tak nějak takhle
http://www.czc.cz/70tqv8mpguhegb0pk3e1q8mi5g/seznam
Ono pak už nemá moc smysl připlácet, protože skoro nic navíc nezískáš..
http://www.czc.cz/70tqv8mpguhegb0pk3e1q8mi5g/seznam
Ono pak už nemá moc smysl připlácet, protože skoro nic navíc nezískáš..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mmfmoc až nana tu casu dík :) a jojo cena didi tech cca 50
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2014 00:07) ---
A teť nějakou firmu co dokáže udělat casu podle mich představ ešté co byby jste doporučili? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2014 00:07) ---
A teť nějakou firmu co dokáže udělat casu podle mich představ ešté co byby jste doporučili? :)
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dík
Napsal jsi "cca. 50 000 Kč", takže jsem to přetáhl o 10 000 Kč, pro někoho moc, pro tebe třeba zas tak ne, když jsi psal, že na ceně nezáleží.
Jak psal mmfmoc, tak v herním PC se i7 neuplatní, tak jak by měl, to platí ale u 20-30k sestav. Tady je sestava za 60k, takže se to tam musí využít.
Dal jsem tam nový Devil's Canyon i7-4790K s otevřeným násobičem, díky kterému budeš taktovat jedna báseň (pokud nebudeš, můžeš se to naučit - není to nic těžkého, u tak drahého PC by to byla škoda). K tomu procesoru jsem tam dal přiměřenou desku MSI Z97. Kvůli taktování pořádný chladič na CPU v podobě Noctua za 2k.
V dnešní době stačí 8GB RAM, tam jsem dal 16GB (dražší PC), časem se dá ještě upgradovat na větší RAM.
Klasický 1TB disk od Seagate, ale hnedka 2krát (2TB). K tomu SSD Samsung 500GB, takže to je pro OS a desítky dalších věcí, celkově máš nepočítaje OS - 2,3TB na data.
R9 290X jsem tam dal 2krát, bude zapojena do Crossfire. Klasická mechanika... všechno bude pohánět 750W zdroj s certifikací GOLD Plus od Seasonicu. Jelikož se bude taktovat, tak je ten zdroj potřeba.
Uloženo to bude do prostorné skříně Fractal Design R4. A na závěr samotný OS Windows 8.1 v krabicové verzi.
Tak jsem to trochu oživil

S tou skříní jsem si nebyl jist, tak počkej na rady ostatních, možná bude vyměněna.
EDIT: Ta skříň se Ti nějak nelíbí, tak si to nějak pozměň na rady ostatních.
- proofer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nic proti, ale podle tvého způsobu vyjadřování, a nemalým gramatickým chybám pochybuju že by jsi někdě těch 50k vzal, a hláška "na penězích až tak moc nezáleží mě v tom utvrdila.
Odesláno z mého U8160 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého U8160 pomocí Tapatalk 2
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
VSmanCZ píše:
Napsal jsi "cca. 50 000 Kč", takže jsem to přetáhl o 10 000 Kč, pro někoho moc, pro tebe třeba zas tak ne, když jsi psal, že na ceně nezáleží.
Jak psal mmfmoc, tak v herním PC se i7 neuplatní, tak jak by měl, to platí ale u 20-30k sestav. Tady je sestava za 60k, takže se to tam musí využít.
Dal jsem tam nový Devil's Canyon i7-4790K s otevřeným násobičem, díky kterému budeš taktovat jedna báseň (pokud nebudeš, můžeš se to naučit - není to nic těžkého, u tak drahého PC by to byla škoda). K tomu procesoru jsem tam dal přiměřenou desku MSI Z97. Kvůli taktování pořádný chladič na CPU v podobě Noctua za 2k.
V dnešní době stačí 8GB RAM, tam jsem dal 16GB (dražší PC), časem se dá ještě upgradovat na větší RAM.
Klasický 1TB disk od Seagate, ale hnedka 2krát (2TB). K tomu SSD Samsung 500GB, takže to je pro OS a desítky dalších věcí, celkově máš nepočítaje OS - 2,3TB na data.
R9 290X jsem tam dal 2krát, bude zapojena do Crossfire. Klasická mechanika... všechno bude pohánět 750W zdroj s certifikací GOLD Plus od Seasonicu. Jelikož se bude taktovat, tak je ten zdroj potřeba.
Uloženo to bude do prostorné skříně Fractal Design R4. A na závěr samotný OS Windows 8.1 v krabicové verzi.
Tak jsem to trochu oživil![]()
![]()
S tou skříní jsem si nebyl jist, tak počkej na rady ostatních, možná bude vyměněna.
EDIT: Ta skříň se Ti nějak nelíbí, tak si to nějak pozměň na rady ostatních.
k čemu 500 GB SSD když jsi mu tam dal dva disky?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1744
-
od Gerete
Zobrazit poslední příspěvek