Zdravím, měl bych dva dotazy:
Mám HP Compaq nw 8440 - není to )plně nejnovější, ale parametry na instalaci win8.1 to splňuje (akorát nevím zdali mi vyhovuje grafická karta), počítač využívám na psaní, surfování, fotky a filmy, takže nějaké extra výkony nepotřebuji ale chci se optat na přesný postup. . Asi to nebude jen o tom přinést krabici s DVD a vsunout to tam. Koukal jsem, že se někde nabízí ke stažení drivery pro tyto win a tento typ počítače a to už se nechytám - čekal bych že všechny potřebné ovladače budou na instalačním DVD. Nepotřebuji v PC nic zachovat, chci to všechno vyčistit a mít tam jen ty 8.1. Můžete sem prosím někdo hodit kroky jak postupovat?
V článku o nových windows se píše, že i retailová verze bez jakékoliv slevy se sváže s hardwarem a už nejde použít dále. To mi přijde na hlavu. Chci si je nainstalovat na starý noťas, který možná za pár měsíců bude v křemíkovém nebi. Pak bych koupil nový stroj bez OS a dal si tam to co si teď koupím - uvažuji špatně?
Díky
Instalace win 8.1 na starší PC
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace win 8.1 na starší PC
Zapneš pc rychle vložíš disk zeptá se tě to jestli chceš zapnou normálně pc nebo instalovat a ty uděláš co ti řikaj aby se spustila ta instalace a pak vybereš jen jazyk atd, vybereš disk na kterej chceš instalovat počkáš na doinstalování a pak jen doplňuješ blbosti.. a hotovo..
-
- Pohlaví:
Pokud nebude mít ovladače, tak nic hotovo nemá. Ovladače je třeba sehnat nejdříve.
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud má CD od grafiky od PC tak to po instalaci win nainstaluje
Děkuji, žádné CD ke grafické kartě nemám. Nicméně na stránkách HP jsou všechny ovladače ke stažení. Pakliže si mám sehnat ovladače před tím, tak to jako vše nainstalovat za stávajících XPček? Nebo dát na flashku,...?
-
- Pohlaví:
Potřebuješ ovladače na Win 8.1, nevím zda by se ty pro XP podařilo nainstalovat v režimu kompatibility. Pokud jsou ovladače ke stažení, pak ti stačí jenom ovladač síťové karty a zbytek už se stáhne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2077
-
od BRB11
Zobrazit poslední příspěvek
15 led 2025 10:16