Podařilo se me.spustit správce zařízení pres správce úloh diky za pomoc. Snad to tam najdu
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2014 20:27) ---
No problém je ze nejde hýbat s oknem jde jenom zmenšovat což je mi k ničemu když jedinej kus displeje co mam je právo dole
vypnuta graficka karta Vyřešeno
Re: vypnuta graficka karta
Nevidíš ani kousek horní lišty Správce zařízení? Stačí kousíček, chytit a třeba po kousíčkách přesunout tam, kam potřebuješ.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Prave ze nevidím jediný způsob asi bude nahodne klikat a tahat dokud se.netrefim
Nemusíš zase až tak náhodně. Vždyť víš, jak to okno vypadá a kde by mohla být horní lišta se dá odhadnout.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Když jsem zapnulnotebook pomoci novo tlačítka tak se.spustil monitor podruhé už ale ne
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2014 22:12) ---
Tak jsem to nakonec vyřešil uplně jinak než by kdo tušil
vypnul jsem pomocí klávesové zkratky Displej takže se automaticky připojil na monitor následně jsem znova zapnul Grafiku.
Díky všem za rady.užijte si zbytek dne
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2014 22:12) ---
Tak jsem to nakonec vyřešil uplně jinak než by kdo tušil

Díky všem za rady.užijte si zbytek dne
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4218