Ahoj!
Četla jsem tady na toto téma hodně otázek a odpovědí, ale žádná z toho mi nedala návod, co s tím (nebo to pro mě bylo málo srozumitelné =D)
Každopádně mi nejede vůbec zvuk, sluchátka a tak je všechno funkční, ale hlásí mi: Chyba při otevírání zvukového zařízení. Prosím zkontrolujte nastavení vstupního zařízení a vzorkovací frekvenci projektu.
Co mám dělat?
Díky moc!
Chyba při otevírání zvukového zařízení
-
- Pohlaví:
Re: Chyba při otevírání zvukového zařízení
Pravoklik na ikonu reproduktoru a zkontroluj to. Zvuk dříve fungoval? Co se stalo předtím, než přestal fungovat?
-
- Pohlaví:
Při jaké konkrétní činnosti to dělá? Zkontroluj zda ve Správci zařízení nejsou u zvukového zařízení nějaké výstrahy.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na foru.
To,že jsi toho hodně přečetla je sice hezké,ale dozajisté jsi se všude setkala s tím,že je také třeba vědět OS a HW,kde to chceš zprovoznit.
To,že jsi toho hodně přečetla je sice hezké,ale dozajisté jsi se všude setkala s tím,že je také třeba vědět OS a HW,kde to chceš zprovoznit.
Jojo, dříve zvuk fungoval, nevím, proč náhle přestal.
Nefunguje vůbec a tuhle hlášku hází při spuštění Audacity.
Jop, to vím, ale netuším, jak to zjistit.
Správce zařízení hlásil, že zvukové ovladače nejsou nainstalovány. Tak jsem hodila přeinstalovat. Průvodce dlouho hledal zvukový adaptér, ale nakonec nenašel. Nechápu, když to dřív normálně fungovalo..
Nefunguje vůbec a tuhle hlášku hází při spuštění Audacity.
Jop, to vím, ale netuším, jak to zjistit.
Správce zařízení hlásil, že zvukové ovladače nejsou nainstalovány. Tak jsem hodila přeinstalovat. Průvodce dlouho hledal zvukový adaptér, ale nakonec nenašel. Nechápu, když to dřív normálně fungovalo..
-
- Pohlaví:
Audacity zatím odinstaluj a nainstaluj správné ovladače zvukové karty, pak jsem dej screen ze Správce zařízení.
Audacity jsem odinstalovala, ale jak nainstalovat správné ovladače zvukové karty, to nevím =/
richchie píše:je také třeba vědět OS a HW,kde to chceš zprovoznit.
Takže pro další rady doplň OS (operační systém) a HW, stačí typ MB (základní desky).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jj, říkala jsem, že nevím, jak to zjistit.
-
- Pohlaví:
Jestli máš notebook, pak stačí přesný typ a výrobce notebooku. Někde to na něm najdeš napsáno.
OS? Pravoklik na počítač, vlastnosti. Najdeš tam verze systému windows (7 nebo 8 ) a typ systému (32 nebo 64 bitový OS)
OS? Pravoklik na počítač, vlastnosti. Najdeš tam verze systému windows (7 nebo 8 ) a typ systému (32 nebo 64 bitový OS)
Nemám ntb. =/
-
- Pohlaví:
V tom případě si stáhni HWINFO: http://www.slunecnice.cz/sw/hwinfo/ nainstaluj. Položka motherboard ti řekne výrobce a typ základní desky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5937
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3305
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3332
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3649