Teplota se zvýší na 70C (A to jen otevřu google chrome) Vyřešeno
Teplota se zvýší na 70C (A to jen otevřu google chrome) Vyřešeno
Zdravím,mám zase problémy s teplotou CPU když zapnu pc a otevřu prohlízeč teplota stoupne na 70C-80C vypadá to nějak takhle (Obrázek) cpu jsem kompletně očistil od teplovodivé pasty (Neni tam ani stopa) to samé chladič (SilentiumPC Spartan LT HE922).Při hraní náročných her stoupne teplota na 100C! Fakt už nevím co mám víc dělat..... (Teploty předtím při spuštění měl cpu 55C a postupně se snižoval na 45C při spuštění prohlízeče to bylo tak max 57 a při hraní her max 70-85C)
Re: Teplota se zvýší na 70C (A to jen otevřu google chrome)

Tj. zakup teplovodivou pastu (např. Arctic MX-2), nanes ji na CPU a přesně podle manuálu znovu nainstaluj chladič.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a nebo si to radši nech od někoho zkušenějšího udělat... než si to odvaříš
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Oxxid:Omlouvám se měl jsem k tomu připsat ''starou teplovodivou pastu''
Beather:Nechápu proč mi nikdo v tomhle nevěří namontovat na 2 držáky zvládne každej blbec (Dělám to normálně jako na tomhle videu https://www.youtube.com/watch?v=zlgQfnJX50I )
Beather:Nechápu proč mi nikdo v tomhle nevěří namontovat na 2 držáky zvládne každej blbec (Dělám to normálně jako na tomhle videu https://www.youtube.com/watch?v=zlgQfnJX50I )
Ventilator na chladici cpu se toci porad stejne jako driv? Neni treba hlucny, ze by byl pridreny? Jaky Mas case a jake ventilatory?
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
Ano točí mám v biosu nastavené aby jel na nejvyšší rychlost...... case mám tuto:http://www.eo.cz/AC0521045-case-tracer-nedler-tro-203.html a ventilátor mám jen jeden a to na zadní straně casu
Za me nezbyva nez doporucit pridat na bocnici 120mm ventilator. Mel jsem stejny problem s x4 740. V zatezi na 89stupnu, po pridani ventilatoru,ktery foukal primo na prcesor teplota kolem 65
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nezda se mi to... zkus to jeste jednou zkontrolovat to usazeni.. pripadne ho vyfot
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Ok,uběhl asi měsíc a teploty jsou v pořádku podle mně se jen potřebovala teplovodivá pasta rozehřát....
//LOCK
//LOCK
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3822
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 6127
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 9
- 3850
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1894
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-
-
- 1
- 10958
-
od vica