internet přes satelit
internet přes satelit
nevim jak se to přesně jmenuje, jenom se o tom slyšel, myslím jako když máte satelit na televizi, chtěl bych vědět jestli se to vyplatí pro jednoho člověka(domácnost) a jestli to je přes nějakou firmu, děkuji
milsed
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NN
Pro sebe to není výhodný - bez satelitu za nejvyšší rychlost zaplatíš 2000 (plácám) a se satelitem za nejnižší rychlost 1500...
Kdyby jste to měli se sousedem (nebo bydleli v domě pro 4 rodiny) pak to je výhodný páč to není taková řacha (peníze).
Kdyby jste to měli se sousedem (nebo bydleli v domě pro 4 rodiny) pak to je výhodný páč to není taková řacha (peníze).
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
to milsed-:evil: když jsem byl malej a chodil do školy tak jsme všechno měli našprtaný.Nedávno se vrátila neteř ze školy a prý ji učitel poslal domu , protože podle něj není tak hrozný něco nevědět , ale neumět si v dnešní době něco ani najít.Je podle něj do nebe volající.
Ty jsi se ptal na internet na satelit.
Tak jo najedeš si na http://www.google.cz pak tam satačí napsat "internet přes satelit" (samozřejmě že bez uvozovek) a ejhle:Satelitní internet nyní za pár korun.. - Parabola.cz (satelity ... ; Živě.cz - Obousměrný internet přes satelit: mnoho radosti, mnoho ... ; Jakou budoucnost má broadband Internet přes satelit? - ISDN server.
Popravdě řečeno toto vše najít mě trvalo asi 15 vteřin.A tady se můžeš přesvědčit že je toho požehnaně.Poslední dobou mě nějak nas....rá , když vidím jak jsou všichni líní hledat a snažit se trochu sami.To na co jsi se ptal není žádný konkrétní problém , je to všeobecný mnohokrát omlený téma na internetu.Jen sakra nebejt lenoch a snažit se taký sám.
to Anonym- proč máš odkaz v podpisu na stránky na kterých ten podpis máš
?To bude mít asi nějaký význam , který mě uniká.
Ty jsi se ptal na internet na satelit.
Tak jo najedeš si na http://www.google.cz pak tam satačí napsat "internet přes satelit" (samozřejmě že bez uvozovek) a ejhle:Satelitní internet nyní za pár korun.. - Parabola.cz (satelity ... ; Živě.cz - Obousměrný internet přes satelit: mnoho radosti, mnoho ... ; Jakou budoucnost má broadband Internet přes satelit? - ISDN server.
Popravdě řečeno toto vše najít mě trvalo asi 15 vteřin.A tady se můžeš přesvědčit že je toho požehnaně.Poslední dobou mě nějak nas....rá , když vidím jak jsou všichni líní hledat a snažit se trochu sami.To na co jsi se ptal není žádný konkrétní problém , je to všeobecný mnohokrát omlený téma na internetu.Jen sakra nebejt lenoch a snažit se taký sám.
to Anonym- proč máš odkaz v podpisu na stránky na kterých ten podpis máš

Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8948
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4273
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9526
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3637
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10667