Zdravím všechny rádce,
jsem občasný hráč, a proto se mi nechce investovat peníze do herního počítače.
Používám notebook, který mám na práci do školy. Má integrovanou grafickou kartu Intel HD, která není určená na hraní.
Proto jsem se rozhodl koupit herní konzoli PlayStation 4.
K tématu... jelikož používám notebook, tak nemám PS4 kam zapojit. Televizi máme doma tu starší (žádná plazma, LED či podobně).
Proto musím zakoupit monitor nebo TV.
* rozlišení 1920x1080 (Full-HD)
* 24 až 27 palců (u TV 32" až 40")
* připojení přes HDMI
* zabudované reproduktory (kvalitnější a silnější zvuk)
* kvalitní obraz
Cenový limit je 6000 Kč.
Nebudu se zlobit, když se to přesáhne.
Děkuji za tipy a přeji pěkný zbytek dne
VSmanCZ
Výběr monitoru/TV k herní konzoli PlayStation 4 Vyřešeno
Re: Výběr monitoru/TV k herní konzoli PlayStation 4
Zdravím,doporučil bych ti tutoTV,máme ji doma k Playstationu 3(je tam i klobouk v ceně
).

Na moje požadavky to sedí, vypadá dobře. Počkám na další návrhy, každopádně díky 
A je tu ještě jedna věc. Xbox One má podporu externích disků, PlayStation 4 bohužel zatím ne. Na internetu jsou ale návody, jak si vyměnit interní pevný disk za větší kapacitu. Jedna hra na PlayStation 4 zabírá cca. 40GB. Pevný disk v konzoli má standart 500GB, z toho 100GB je na OS, takže zbývá 400GB. Do počtu je to cca. 10 her. Proto bych rád zvětšil kapacitu interního disku. Na internetu jsem se ale nedočetl, jaký disk tam má být. Konkrétně otáčky a velikost (2,5" nebo 3,5").
Nemá s tím někdo zkušenost nebo to dokáže někdo dohledat na Googlu? Já nic nenašel... děkuji, VSmanCZ

A je tu ještě jedna věc. Xbox One má podporu externích disků, PlayStation 4 bohužel zatím ne. Na internetu jsou ale návody, jak si vyměnit interní pevný disk za větší kapacitu. Jedna hra na PlayStation 4 zabírá cca. 40GB. Pevný disk v konzoli má standart 500GB, z toho 100GB je na OS, takže zbývá 400GB. Do počtu je to cca. 10 her. Proto bych rád zvětšil kapacitu interního disku. Na internetu jsem se ale nedočetl, jaký disk tam má být. Konkrétně otáčky a velikost (2,5" nebo 3,5").
Nemá s tím někdo zkušenost nebo to dokáže někdo dohledat na Googlu? Já nic nenašel... děkuji, VSmanCZ
Ja souhlasim s Cambellem, myslim, ze je to slusna TV, i ten vykon reproduktoru podle specifikaci vypadaji dobre. A s tim zvetsenim kapacity HDD zkusenosti nemam, takze ti asi nepomuzu. Nejsem velky priznivec hernich konzoli. Neztrati se ti vymenenim HDD zaruka?
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Neměla by se ztratit, každopádně děkuji za odpověď.
EDIT:
Tak bych potřeboval snížit limit na 4000 Kč. Rozhodl jsem se pro monitor.
Stejné požadavky.
EDIT:
Tak bych potřeboval snížit limit na 4000 Kč. Rozhodl jsem se pro monitor.
Stejné požadavky.
Musí tam být ty zabudované repro?
Potom nejspíše toto LG.Do TN bych u monitoru za 4 tisíce nešel...
No kdykterak je někdy ten TN panel lepší než IPS, ale to platí u levnějších modelů. Vypadá dobře... rozhodnu se, zatím to nechám otevřené.
Výhoda TN panelu jsou lepší odezvy.Ale rozdíl (pokud se nebavíme o ProGamingu) nejde skoro poznat...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4493
-
od Monty19
Zobrazit poslední příspěvek
05 črc 2025 22:34