Start PC Vyřešeno
Start PC
čuste lidi, chtěl bych se zeptat, už asi po druhé se mi stalo že jsem zapl svůj PC, ale vlastněj sem ho nezapl dostal jsem se k tomu že mi tam ukázalo American Mega prostě se nedostane do trends. normálně při zapnutí tak ten pc jakoby zvakne nebo pískne, ale ted to neudělá. nevíte čim to je ? prostě se nedostane do Windows (7mam) ani F12 na boot nejde
-
- Pohlaví:
Re: Start PC
Příčin může být mnoho, pro začátek udělej ClearCMOS - viewtopic.php?f=85&t=53403&p=379956&hilit=Clear+CMOS#p379956
se ti řekne kdybych tal věděl jak to najít
D, toto je moje deskazákladní http://zakladni-desky.heureka.cz/gigabyte-ga-970a-d3/ ultra durable dual uffi bios

-
- Pohlaví:
K desce se dodává manuál a také bývá ke stažení na webu. Můžeš tedy při vypnutém PC vyndat na 3 minuty baterku ze ZK. Pokud máš v Biosu nějaká nastavení, budeš to muset nastavit znovu.
to si myslíš že bude stačit vyndat baterku ? protože na schéma a ani na desce jsem neviděl žádnej ten JUMPER co si mi poslal v to videu
-
- Pohlaví:
To si myslím. CMOS bude bez napájení a vrátí se do továrního nastavení.
no naběhl mi pc takže ted mam jako nainstalovat windowsi ??
mam ale sere mě to, že sem to neměl zálohované nečekal jsem že když se mi 2x takhle nespustí PC, že to znamená ztátu dat a reinstal Widlý.
-
- Pohlaví:
Vždyť si o žádná data nepřišel. V Biosu nastav FirstBoot ten harddisk, restartuj a naběhne systém. Tedy měl by.
řekl bych, že pozdě už instluju nový Windows, ale i tak aspoň se smažou viry a bude zas jako novej ... inak díky za radu doufám že se cstou jěště něco nepokazí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1816
-
od zik9
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 12:38