Zdravím!
Přeinstaloval jsem si Windows 7 (originální = legální), všechno proběhlo v pořádku. Jediné, co nejde je internet. Nenaskakuje nabídka Wifi sítí a ani při připojení přes drát internet nenaskočí. Jediný internet, co funguje je mobilní internet, přes který se napojím.
Ve Windows mám klasicky dole vpravo internet, jen je u něj červený křížek. Nedá se to nijak nahodit.
V čem je problém? Windows je nainstalován v notebooku, ke kterému byl OS přidán na DVD pro pozdější přeinstalaci a také DVD s různými ovladači. Ty ovladače jsem neinstaloval... může to být v těch ovladačích nebo je jiná možnost?
Děkuji, VSmanCZ
Nefunguje internet po přeinstalování Windows Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje internet po přeinstalování Windows
nemáš vypnutou wifi? občas se to dá pomocí kombinace FN + Fněco?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Wifi vypnutá není, ale řekl jsem, že to nefunguje ani na klasický drát.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tak jako jedině že by jsi neměl nainstalovaný ten ethernetový driver.. ale pokud jsi instaloval všechny ovladače tak by tam měl být
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Z toho DVD? Nebo nějaké jiné?
Teď je nainstalovat nemohu, notebook jsem nechal přes noc u rodičů a hrabat se v něm budu moct až zítra.
EDIT: Předtím to normálně šlo, po přeinstalaci už ne... ovladače jsem žádné neinstaloval.
Teď je nainstalovat nemohu, notebook jsem nechal přes noc u rodičů a hrabat se v něm budu moct až zítra.
EDIT: Předtím to normálně šlo, po přeinstalaci už ne... ovladače jsem žádné neinstaloval.
-
- Pohlaví:
Na DVD kde je systém ovladače nejsou. Musíš je stáhnout ze stránek výrobce nb.
Pak jsi si odpověděl sám, nainstaluj ovladače.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
K notebooku byly dvě DVD. Jedno se systémem pro reinstalaci a druhé s ovladači. Zítra to zkusím ze stránek výrobce, pak se uvidí... dám potom vědět. Zatím díky.
-
- Pohlaví:
Pokud je máš na CD, pak to stačí.
Tak jsem to vyřešil nainstalováním ovladačů. Díky za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8167
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5807
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 8
- 12746
-
od petr22
08 kvě 2025 04:45
-
- 7
- 3699
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3282
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”