Zdravim, mam tu takovy celkem velky problem:
Při startu Windowsu (win XP + Service pack 2) se po najetí plochy objevy hlasky chyba explorer.exe. To by nebylo jeste tak strasny, opet nabehne ale vypne se spousta rezidentu (zustane jen cas, icq, avg, zvuk a net).
Pri pokusu o spusteni jakekoli aplikace s plochy (prohlizet slozky jde) opet vyskoci error explorer.exe, jenze jen preblikne a opet se spusti.
Objevil sem zpusob jak to obejit pomoci spravce uloh, ale to nic neresi.
Po projeti AVGckem se naslo jen C:\windows\system32\drivers\etc\hosts reading error (neni klasifikovano jako vir).
Myslim ze to konfiguraci nebude, ale neco se posralo v nastaveni uzivatele..........nevim co
Existuje nejaky zpusob napravy krome format C??
Explorer.exe chyba
Tak jí buď
1) dej z plochy (tímhle problém nevyřešíš, ale aspoň ty to nebude padat hned) ... a pokračuj jinde podle bodu 2)
2) nebo najdi závadné (poškozené) video, které ty díky náhledu shazuje Explorer, použij vylučovací metodu atd. (Explorer spadne při pokusu načíst náhled poškozeného videa, lze to vysledovat pohledem, videí může být více). Já takové video dám do složky, kde napíšu, že je s chybou a do této složky dám ještě jednu, teprve do ní video. Spouštím přímo v BS Playeru jeho nalezením a spuštěním. Mé pokusy s takovými videi ukázali, že jsem nenašel žádný program, který by to opravil. Můžeš zkusit stáhnout znovu, ale často jsem stáhl stejné video se stejným problémem. Takže na to házím
1) dej z plochy (tímhle problém nevyřešíš, ale aspoň ty to nebude padat hned) ... a pokračuj jinde podle bodu 2)
2) nebo najdi závadné (poškozené) video, které ty díky náhledu shazuje Explorer, použij vylučovací metodu atd. (Explorer spadne při pokusu načíst náhled poškozeného videa, lze to vysledovat pohledem, videí může být více). Já takové video dám do složky, kde napíšu, že je s chybou a do této složky dám ještě jednu, teprve do ní video. Spouštím přímo v BS Playeru jeho nalezením a spuštěním. Mé pokusy s takovými videi ukázali, že jsem nenašel žádný program, který by to opravil. Můžeš zkusit stáhnout znovu, ale často jsem stáhl stejné video se stejným problémem. Takže na to házím

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7675
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3268
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 6
- 10185
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
- 4
- 1154
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3953
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”