Sekají se hry. Asi rozpálený NTB
Sekají se hry. Asi rozpálený NTB
Ahoj chtěl bych se zeptat sekají se mi hry jedou třeba tak 1 minutu a pak na 10 vteřin 10-15 FPS a to se mi nezdá skontroloval jsem teploty protože můj notebook je strašně vřelý ze spodu a trošku se mi 80 stupnu nezda
to asi normalni neni že? .. nevíte někdo jak efektivně zchladit notebook ze spodu notebooku mam dírky jako že tam je asi větrák nebo co a pak na levém boku.. Díky za pomoc.. (PS: Teploty byli změřeny při hraní League of Legends v normalním režimu surfování po netu atd se to pohybuje okolo 65-78 stupnu)

- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sekají se hry. Asi rozpálený NTB
Docela dost vysoké teploty (u ntb v zátěži max 80) Kdy jsi ho naposled čistil ? (HW)
A možná by bylo lepší dát do toho NTB windows XP nebo 7
A možná by bylo lepší dát do toho NTB windows XP nebo 7
Poradím ti jednině v tom že by jsi si mohl koupit chladící podložku,taky jí mám,používám jí na všechno a pořád a je tu určitě dobrá věc.
HelloMyFriends tento notebook sem koupil minulé Léto a byl v něm Win 8 .. a před týdnem jsem nainstaloval Win 7 a byl kompletně formátovaný HDD..
trigycz někde jsem četl že chladící podložka je jen odrb na lidi že pokud ze spod máš jen plast tak to vůbec nic neudělá
trigycz někde jsem četl že chladící podložka je jen odrb na lidi že pokud ze spod máš jen plast tak to vůbec nic neudělá
Naposledy upravil(a) Empiik dne 18 čer 2014 19:42, celkem upraveno 1 x.
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vyčistit (stlačeným plynem nebo kompresorem bez oleje), koupit chladící podložku, nainstalovat méně náročný operační systém, pročistit software a neinstalovat každou blbost
když mám 64 bitovej OS myslíš že pomůže i když nainstaluji 32 Bitovej..?
Profoukej větrák,hned to pomůže projeť to ještě CCleanerem a nech Win 7 64-bit,vše pojede hned jak má.
Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
64 versus 32 bit OS = ne, to bude tak nastejno ... Jestli je hodně žhavý, polej suchou vodou 

Naposledy upravil(a) X dne 18 čer 2014 19:51, celkem upraveno 1 x.
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Profoukej celej notebook kompresorem BEZ OLEJE nebo stlačenym plynem kup chladící podložku a dej tam win XP nebo 7 starter (nejmíň náročný win 7)
Bude hodně zaprášený větrák
znám to,mám taky NTB HP a v těhle vedrech se taky občas zahřeje,že bych na něm mohl smažit vajíčka
takže je důležitý to profouknout 

Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
no to co jsem napsal ať udělá a ať se snaží mít v místnosti co největší zimu to taky pomáhá