Inputlag monitoru
Re: Inputlag monitoru
Nepletes si pojmy? Input lag rozhodne nezpusobuje sekani. VSync ti zajisti plynulejsi obraz, ale zpusobuje input lag. Input lag je pouze zpozdeni mezi tim kdyz napriklad pohnes mysi a nez se zmena projevi na monitoru.
Tak opravdu nevím teď jsi mě naprosto zmátl
Zkrátka na hře je poznat že hra není úplně plynulá. Teď jsem se dočetl že lag může spůsobovat myš nebo klávesnice je to možné? Mám starodávnou klávesnici DELL která ještě není na USB a myš která už je na USB ale o moc mladší než klávesnice nebude.

Muze, ale citil by jsi to i ve Windows. Kolik mas ve hre FPS?
No ve windows mi to přijde plynulé. FPS mám na nejnižší detaily někde okolo 80 a nejníž klesají na 40+ cca. Řeším to už dlouhou, do toho PC jsem vrazil hrozné peníze a teď mě to štve. Že já si tenkrát nepočkal radši na PS4. No takže jsou jediné dvě veci které to můžou dělat. Buď grafika,nebo monitor a nebo ta myš a klávesnice. CO z toho bude nejpravděpodobnější? Řekl bych že Grafikou to nebude když mám vysoká FPS ne?
40 rozhodne vysoka FPS nejsou. Zkus nejakou nenarocnou hru, treba CS 1.6, tam budes mit 100 fps a uvidis jestli se ti to bude trhat.
No hraju call of duty 2 to je taky dost stará hra a tam to jede ok a mám 250 fps + a tam to jede bez lagu. Laguje to u všech novějších her. Napádá tě pročto takhle dělá?
To nevim, zkusil bych preinstalovat ovladace GK.
Všechno tohle jsem zkoušel půlrok dozadu. Řesil jsem to tady na foru a bezvýsledně. Doporučili mě vyměnit komponenty. To jsem udělal a pořád nic.
Kdyz v tom BFku hodis rozliseni treba 1024*768 tak uz se to netrhá?
Trhá se to na všechna rozlišení bez rozdílu. Na všechna nastavení detailů taky. Všiml jsem si že na některých mapách se to trhá míň a někde víc.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2014 12:42) ---
Už nikoho nic nenapadá?
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2014 12:42) ---
Už nikoho nic nenapadá?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3173