ahoj,
před nějakym časem jsem se registroval na FreeLoto, původně jsem nevěděl co to je, pak jsem zjistil, že je to nějaká loterie což jsem odmítal hrát a e-maily, které mi chodili jsem nečetl a rovnou je mazal, páč jsem je považoval za upozornění abych hrál, když jsem si však před pár dny jeden z těch e-mailů přečetl dostal jsem strach, že jsem svojí registrací nějak zadlužil a teď nevím co dál ... peníze jsem jim neposílal ani jsem tu jejich loterii nehrál nějakým způsobem jsem se od nich odhlásil přesto se obávám že nějaký peníze dlužim ... nevíte co dál?
FreeLoto Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pokud jsi nezadával číslo karty atd tak jsi za vodou.ty meily tě upozorňují na to, že jsi "vyhrál" neskutečné částky a ať zadáš číslo účtu a budou ti ty peníze poslány 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
v prvním meilu mě přišlo, že jsem vyhrál 10 tis dolarů, ve druhém 300 tis dolarů a v posledním jsem dokonce milionář
10 mil dolarů

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Memphisto, jsi první multimilionář v mém životě, se kterým jsem v kontaktu
Nepočítám samozřejmě tu partičku, na jejichž narozeninové párty jsme před čtrnácti dny hráli, ty by dali dohromady jen pár ušmudlaných milionů (i když v Korunách!). Své výhry si nevyzvedávej
, je to bouda. Ty uvěříš a pak dojde na pověstné ALE, nárok máš, pokud zaplatíš .... a pak bude hlavní slosování, kde možná, vyhraješ kousíček avízované částky, která se bude dělit mezi dvanáct...milionů naivních uživatelů. Nevím, jak fungují spamové filtry na jiných pošťácích, než na Thunderbirdu, ale neměl by být problém, nastavit tyto emily, jako spam a víckrát je neuvidíš ve schránce. Navíc, pokud je v emailu obrázek, který si pošťák musí stáhnout z jejich serveru, pak mají zpětnou kontrolu, že jejich poštu otevíráš-čteš. Když spamový filtr zamezí stahování a následnému otevření (případně zakážeš zobrazování příloh), přijde jejich rozesílací robot na to, že je zbytečné ti něco posílat a za čas tě škrtne ze seznamu. Na vlastní kůži ses přesvědčil, jak je špatné vyplňovat registrace, bez řádné znalosti toho, kam se vlastně registruješ. Ale pozdě Fibicha honiti, stalo se. Napříště je ideální vymyslet si paralelní identitu a s ní vystupovat v riskantních krocích, nebo jí využívat ve chvílích, kdy se stydíš vystoupit se svou vlastní identitou. Je to vlastně takový virtuální dubler. Mě osobně provází již od dětství dubl Karel Pokorný. Kdykoliv jsem něco provedl a chytli mě, byl jsem Karel Pokorný, kdykoliv mě chválili, byl jsem to já. Tak se stalo, že nebylo hodnějšího dítěte v okolí, než mě samého (pravého). Kdykoliv jsem se potřeboval na něco zeptat a hrozilo, že bych mohl být za blbce, zeptal se Karel. A když do mého života vstoupil internet, získalo mé dvojče svou webovou identitu. Karel se registruje, kde ho napadne a svou poštu nikdy nečte.
PS: Před mnoha lety jsem se ltb ptal na nějakou ptákovinu. Hádej kdo se ve skutečnosti zeptal. No jasně... Karlos

PS: Před mnoha lety jsem se ltb ptal na nějakou ptákovinu. Hádej kdo se ve skutečnosti zeptal. No jasně... Karlos

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
neboj,tu výhru si nevyzvednu a jméno jsem tam dal samozřejmě vymyšlené.Příjmení jsem si nechal ale jméno jsem si vymyslel.Podle statistiky je v ČR 68 rodin s příjmením Bařák.Potřeboval jsem se tam zaregistrovat v rámci jedné společnosti co vyplácí za registrace a člověk pak hodnotí jejich stránky a za to je pak ohodnocen.číslo své karty nedávám nikam kromě paypalu.jinak přikládám screen mé multimilionové výhry 

Re: FreeLoto
já vyhrál celkem 10001350 dolarů takže jsem za vodou ne? Freeloto aneb to už tady bylo
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FreeLoto
Nemusíš mít obavy.....spíš ten humus=freeloto.....by měl mít obavy..... :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FreeLoto Vyřešeno
To jste kluci hodní, že jste oprášili dva roky mrtvé téma... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”