Program na formát HDD
Re: Program na formát HDD
Ten už tam je... Ale nikdo mi nic neporadil, spíše mě někdo sjel za to že dotaz neobsahuje vše co je napsané v pravidlech, za což jsem se omluvil... Jako dá se říct že jsem lajk.... Veškeré odbornější věci co tu píši je z různých rad nebo co jsem se dočetl...
-
- Pohlaví:
Dal si to tam včera ve 23:39 hod. Chce to trochu trpělivosti.
Ta mi bohužel už dochází..
Od pondělí se s tim zabejvám a už mi fakt docházej síly... 

Nikdo Tě nesjel, jen jsi byl upozorněn, že na dotaz v BSOD sekci taky existuje návod a bývá dobré se ho držet. Lidi z BSOD sekce se tu objevují obvykle odpoledne a večer, takže tohle téma je v podstatě úplně zbytečné a v BSOD sekci by se Ti měl dnes odpoledne nebo večer někdo ozvat a pomoci Ti.
Uvědom si, že všichni rádci zde svou práci dělají dobrovolně a ve svém volném čase. Nukdo z nich nečučí na monitor a nečeká, až se ozveš se svým dotazem. Chce to jen trochu trpělivosti a dočkáš se.
A aniž bych se chtěl nějak dotknout rádců na jiných fórech, na tomhle fóru jsou soustředěni opravdu odborníci na různé problematiky PC. Fakt je, že rady lidí bez "certifikace", tedy bez příslušnosti k některému týmu, je dobré brát s rezervou. (Tedy i tu moji
)
PS: Kdybys sem vlezl v pondělí, možná bys byl ve středu, nebo i dříve dávno hotov. Takže teď buď opravdu trpělivý.
Uvědom si, že všichni rádci zde svou práci dělají dobrovolně a ve svém volném čase. Nukdo z nich nečučí na monitor a nečeká, až se ozveš se svým dotazem. Chce to jen trochu trpělivosti a dočkáš se.
A aniž bych se chtěl nějak dotknout rádců na jiných fórech, na tomhle fóru jsou soustředěni opravdu odborníci na různé problematiky PC. Fakt je, že rady lidí bez "certifikace", tedy bez příslušnosti k některému týmu, je dobré brát s rezervou. (Tedy i tu moji

PS: Kdybys sem vlezl v pondělí, možná bys byl ve středu, nebo i dříve dávno hotov. Takže teď buď opravdu trpělivý.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Oukej no, tak uvidíme... 
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Čer 2014 13:36) ---
Bohužel to nic nenašlo... Takže už vážně nevím...

--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Čer 2014 13:36) ---
wattmetr píše:Víš vůbec, že existuje něco takového: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i-rootkit/
Bohužel to nic nenašlo... Takže už vážně nevím...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4836
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6236
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3619
-
od RostislavC