V notebooku nejdou instalovat aktualizace a hlavne drivery

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MachrCZ
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

V notebooku nejdou instalovat aktualizace a hlavne drivery

Příspěvekod MachrCZ » 23 čer 2014 14:05

Ahoj, jelikoz jsem po operaci kolene upoutan na luzko, vyprosil jsem si k pujceni notas od pritelkyne, s hruzou jsem zjistil, ze nema i 3 roky aktualizovane ovladace treba na integrovanou grafickou kartu... bohuzel drivery se mi nedarilo instalovat... pokazde to selhalo a to jak na graficke karty tak na zvukovou kartu, stejne na porty USB, zakladni desku atd... drivery jsem nainstaloval jen diky nouzovemu rezimu, kde to nastesti slo... Hlavni problem co ted mam je, ze mi notas neveme zadnou novou externi vec, ktera ma jit do notasu pres USB'!! Jelikoz z nejakeho duvodu notas odmita instalovat vsechno nove (vcetne Windows aktualizaci - vzdy to napise ze aktualizace selhala a vraci se do puvodniho nastaveni) tak stejne tak to odmita instalovat jakejkoliv driver z USB.. Dokonce ani moji mys to nevzalo.. Takze nemohu si pripojit k PC mys, pac pokazde to napise ze instalace softwaru selhala a co je horsi, koupil jsem pritelkyni chladici podlozku pod notebook, ktera se napaji pres USB a tak nejak jsem zapomnel, ze to USB a celkove ten notas je nejakej dojebanej.. :/ Neni jen nekde chyba v opravneni nebo tak neco? Nevi nekdo proc to sakra takhle blbne? Neveme to samozrejme ani tu podlozku.. opet instalace selhala.. je to zapojene ale clovek to ani nevidi... pritom kdyz to vytahnu, tak zvuk to udela.. fakt jsem v koncich a nerad bych to daval do servisu, pac si za to nauctujou buh vi kolik tisic...

jo a to nejdulezitejsi - jedna se o notebook Lenovo Z580 s cca 5 mesicu tovarne obnovenym systemem...
Díky za veškeré rady :)

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: V notebooku nejdou instalovat aktualizace a hlavne drive

Příspěvekod wattmetr » 23 čer 2014 14:11

Nepíšeš co je tam za OS, ale vše nasvědčuje tomu, že nejsou nainstalovány Service Packy.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 23 čer 2014 14:13

Ovladače se updatují jenom když si to systém vyžádá, anebo když jsou nějaké potíže. Platí pravidlo "Co funguje, do toho nevrtat".

Spíš bych tipnul že počítač je zaneřáděný a doporučuji kontrolu logu v sekci HijackThis.

A ty SP by to také chtělo - jak píše kolega.

MachrCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MachrCZ » 23 čer 2014 14:20

Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64bit... hijack udelam, btw ta podlozka funguje jak jsem ted zjistil (vetrak fouka) jen podle PC nebyl ovladac spravne nainstalovan.. :/ Tezko rict co si o tom myslet... http://www.zalman.com/global/product/Pr ... hp?Idx=815 jedna se o tuto podlozku, problem je ze tento notebook ma na leve strane jen jeden USB port a dalsi je az ve spodu leve strany a ta podlozka ma dva USB kabely spojene k sobe velmi blizko u sebe.. takze jde zapojit jen jeden.. ale to vyresi USB prodluzka, hlavni kabel jsem zapojil do USB notasu a ten druhej zkusil do USB portu co ma podlozka.. nevim jaky kabel ma jaky ukol.. ale USB porty podlozky jsou nejspis pod proudem, pac kdyz tam pripojim mys, tak sviti, ale pritom nefunguje...
Naposledy upravil(a) MachrCZ dne 23 čer 2014 14:54, celkem upraveno 1 x.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 23 čer 2014 14:40

Ten log Ti tu nikdo nezkontroluje, musíš založit nové téma v sekci HJT. Komplet návod má např. Blue Spirit v podpisu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 23 čer 2014 14:51

Jenom další který pořádně nečte, co mu píšeme! :evil:

MachrCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MachrCZ » 23 čer 2014 14:57

sorry guys, uz to tam je

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Čer 2014 14:57) ---

kdyz jsem to delal naposled, tak takova sekce vubec nebyla... tak pardonecek

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Čer 2014 15:23) ---

tak zatim nez tam nekdo odpovi, chci se zeptat, jestli vite jak to vyresit? Ta podlozka sice jede, ale ne tak jak by mela.. ma jeste dalsi tri USB porty, ktere vsak nejdou.. jsou jen zdrojem energie pro zarizeni co se tam da, ale notas je nepozna, pac nenainstaloval ten driver na ne... stejne jako nenainstaluje cokoliv.. ani driver na samotny vetrak v podlozce nenainstaloval, tak je vubec zazrak ze jede..

MachrCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MachrCZ » 24 čer 2014 17:36

update: koupil jsem dnes prodluzovacku na USB a ani pres ni nejde napriklad stara mys... stara mys funguje pri zapojeni do USB primo, ale pres podlozku nebo pres ten prodluzovak jen sviti, ale nereaguje... stejne tak se opet nenainstalovali aktualizace windows, PC by se furt jen restartovaval do aleluja a stejne je nikdy nenainstaloval.. vzdy to selze.. logy v hijack resim v tom foru, ale na odpoved cekam v prumeru 10 hodin a stejne moc nevim zda to pomuze :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nedarí sa inštalovať apps na Google TV
    od Rayziss » 16 led 2025 03:55 » v Vše ostatní (sw)
    1
    2992
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 led 2025 12:23
  • Aktualizace Win.11
    od DancaDvor » 27 srp 2024 06:54 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3330
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    28 srp 2024 19:35
  • eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
    od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    9471
    od pajauh Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 18:07
  • Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
    od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    4203
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 lis 2024 12:00
  • Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
    od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8...
    14
    10483
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    21 úno 2025 17:21

Zpět na “Problémy s hardwarem”