Příspěvekod IDVert3X » 24 čer 2014 17:18
No nakoniec... Kedze v ageme zase nic nemali... nechcelo sa mi cakat na objednanie tak som si u alzy objednal ten Crucial MX100, no ked som dosiel do centraly.. disk uz nebol... nechcelo sa mi cakat, kedze uz som sa nacak dost, tak som nakoniec zobral ten M500 120GB... ma to MLC, read slusny, write pomaly, ale inak v pohode.. takze som ako tak spokojny, ale alza ma nasrala, ze zrovna nemali ten MX100, co uz. No teraz prave intalujem windows7, je otrasne sa pozerat na napis "Expanding Windows Files (0%)", ktory sa mi tam ukazuje uz snad 20 minut.. hruza. Snad sa to pohne. Ked to nabehne ozvem sa s vysledkom a spokojnostou... Ach uz sa testim na instalovanie miliardy ovladacov... A o programoch ako Adobe PS ani nehovorim...
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2014 17:37) ---
No nastal problém....
Vôbec nenabehol druhý 1TB disk, neukazuje sa v My Computer, windows SSD nezdetekoval ako SSD a nejde vypnut defragmentacia.. Nikde to tam nemozem najst... No zatial samy problem... s diskom skusim nieco pozret v BIOSe, ci ho vobec detekuje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2014 17:47) ---
Bios detekuje bez problemov ten WD Green 1TB, ale vo windowse ho nevidim... WHAT THE FUCK?
Celkovy start windowsu je relativny pomaly... Nechapem preco. Ved je na SSD.
Mam volnych 88GB zo 111GB podla windowsu, dalsie WHAT? Pozeral som kolko maju vsetky priecinky na C-cku dokopy - 12GB, hmm 111-12 = 99GB, zvlastna matematika windowsu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2014 18:01) ---
No tak vo windowse com cez Devie Manager nasie ten disk, no vobec sa mi neukazuje v My Computer, po manualnom pokuse o otvorenie D:\ sa mi otvorila CD mechanika... fakt neviem uz ako nahodit ten HDD. Idem hladat drivery.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Čer 2014 18:03) ---
Teraz som zistil dalsiu prekvapivu vec, ale rovno dve, podla windowsu je moje SSD HDD a nie SSD.. zaujimave.. a druha zaujimava vec je, ze 1TB WD Green HDD mi dava ako vymenitelny disk... nezobrazi sa v tento pocitac, ale tam kde normalne klikate ked odpojujete HDD atd. sa mi ukaze prave tento HDD.. Takze ho to nebere za HDD ale za nejaku odpojitelnu vec.
+1 Windows ! Fakt uz ma to vytaca..
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:41, celkem upraveno 3 x.