Ahoj,
vlastním již nějaký ten rok Nokii 5800 XM a teď tu mám problém s paměťovkou :)
Když paměťovka je vložena v mobilu, tak mi ju sice načte a ukáže kolik Gb je ještě volných, ale to je asi tak vše ... Když paměťovku chcu otevřít, tak je na ni jen nějaký textový soubor "qf" a toť vše ... fotky, hudba, videa, ... nic mi to nezobrazí ... Přitom v hud. přehrávači mi hrají písničky z paměť. zcela normálně, ale s fotkami v galerii je to již horší, protože ty už se mi nenačtou ...
Zkoušel jsem vložit paměťovku do ntb a tam mi najela zcela normálně a k datům se dostanu ... Je tedy problém ve slotu karet v mobilu a nebo je to jen nějaká softwarová chyba v mobilu, kterou lze odstranit?
Pokud je poškozen slot na čtení karet v mobilu, tak proč mi hud. přehrávač přehraje hudbu z paměť.?
Problém s paměť. kartou Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problém s paměť. kartou
Zkusil bych si ta data přetáhnout do PC, následně kartu zformátovat a vrátit je.
Tohle jsem před chvílí udělal, bohužel nemělo to žádný efekt ... Dokonce, když teďkom mám nastavenou cestu ukládání fotek na paměťovku a něco vyfotím, tak se mi stejnak na té paměťovce v mobilu neukáže a zobrazí se mi jen v PC :/
-
- Pohlaví:
Pak bych zkusil jinou kartu zda se bude chovat stejně.
takže vyzkoušel jsem to :)
Moje karta v jiném mobilu jde, ale i jiná karta jde v mém mobilu, takže to vypadá tak, že moje dosavadní karta v tomto mobilu se rozhodla stávkovat :(
Nechápu to
Moje karta v jiném mobilu jde, ale i jiná karta jde v mém mobilu, takže to vypadá tak, že moje dosavadní karta v tomto mobilu se rozhodla stávkovat :(
Nechápu to

-
- Pohlaví:
Karta je asi vadná, ono se ne vždy dá všechno logicky zdůvodnit.
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kolik toho na tý kartě je? Tu kartu jsi formátoval v PC a pak dal do telefonu? Zkus ji zformátovat v telefonu, pak připojit mobil k PC a nakopírovat soubory. Co používáš za správce? Doporučuju X-plore.
Člověk se pořád učí.
Necelé 2Gb dat :) ano, formátoval jsem to v PC, protože mobil mi přímé formátování nenabízí, takže mi nic jiného nezbývá :)
No správce ... od Nokie mám PC Suite, ale jinak se soubory pracuji přímo přes průzkumníka, nemám k tomu nějaký extra program :)
No správce ... od Nokie mám PC Suite, ale jinak se soubory pracuji přímo přes průzkumníka, nemám k tomu nějaký extra program :)
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Správce sem myslel - souborů a i místo bazmeku Galerie je lepší si najít alternativu. Zformátoval jsi ji v PC a vložil prázdnou do telefonu? Pokud ne udělej to a uvidíš jak se bude chovat, pokud bude normálně vidět tak půjde i zformátovat v telefonu a pak ji nevyndavej, připoj k PC jako Velkokap. úložistě a nakopíruj jen co potřebuješ (foto, hudbu, poznámky) pokud vrátíš komplet obsah můžeš vrátit i smetí který dělá bordel. Jen bude problém s apps nainstalovanýma na kartu, ty bys měl už před tím odinstalovat, jinak zůstanou jen jejich zbytky v paměti C: a budeš formátovat i telefon.
Člověk se pořád učí.
Právěže ano :) zformátoval jsem ju v PC a pak ju vložil prázdnou do mobilu - z toho bylo to, že na paměťovce se vytvořili prázdné složky, myslel jsem, že už to bude ok, ale když jsem nakopíroval jen zálohu fota, tak na té paměť. se mi to nezobrazovalo ... takže nemohu vrátit zpět foto :/ když něco vyfotím, tak to se mi už tam zobrazuje v pohodě ... Takže ten bordel je mezi fotkami, co jsem tam měl dříve :) nevadí, aspoň že to jde takhle :) bez těch fotek se obejdu, mám je kdyžtak v notebooku :)
Tak děkuji za pomoc a tohle téma můžete označit za vyřešené.
Tak děkuji za pomoc a tohle téma můžete označit za vyřešené.
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s paměť. kartou Vyřešeno
Za vyřešené ho máš označit ty
Ani jednou jsi nenapsal jak tam vracíš zálohu? Pokud přes šmejd od Nokie tak se nedivím, jestli přes mé doporučení pomocí Velkokap. paměť a přesto to dělá neplechu tak bude opravdu zlobit nějaká fotka-y.

Člověk se pořád učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2140
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2113
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 4
- 3395
-
od lukas222