Ja jsem podal jen navrh Adysovi a zakladateli teto diskuze. S vami diskutovat nebudu. Myslim tim tebe, cambella a dalsi zdejsi typky
BTW: Myslim ze PC za 50k si zaslouzi lepsi rozliseni nez 1080p. Ovsem muze se dat i jiny monitor, to vliv nema. Ten od Adyse ma ale TN panel !!! MB ASUS chipset H97 zda se byt nejkvalitnejsi reseni do netaktovaci sestavy. Dostacujici periferie
Ja sestavil ciste netaktovaci sestavu a Adys i s ohledem na taktovani, ale tazatel taktovat nechce. Z79 - H97 Noctua - Fera2
Naposledy upravil(a) OlikCZ dne 25 čer 2014 15:04, celkem upraveno 3 x.
Chce, nechce... do té ceny se to dát prostě musí (taktovací PC) BTW - a k čemu Ti bude 1080p + na jednom monitoru? Jde vidět, že doopravdy "myslíš".
Travis: Strašnej zdroj? Pročti si recenze! Je to jeden z nejkvalitnějších zdrojů, který se za danou cenu dá sehnat.
PS: 1 monitor s Full-HD je ideální, na více monitorů bych dal více než 1080p, ale s jedním monitorem ne. A další věc je to, že většina her ani rozlišení 4K a podobně nepojme.
H97 v PC za 50 000? Vždyť ta deska neumí ani SLI Mám nejlepší SSD, které jde sehnat SilentiumPC je low-end značka, ten chladič tam fakt nepatří Periférie nic moc
A ještě bych jsem se chtěl zeptat, mám to koupit teť nebo si počkat na DDR4 ram jen bych chtěl vědět jestly mám nechat tohle téma otevřené a až budou ty ramky tak sem napsat nebo do nevého téma?