Omylem jsem odinstaloval síťovou kartu Vyřešeno
Omylem jsem odinstaloval síťovou kartu
Dobrý den, chtěl jsem aktualizovat nějaké ovladače v mém PC, tak jsem si stáhl Iobit Driver Booster. Po skenu mi to ukázalo, že nemám aktuální ovladač pro síťovou kartu, tak jsem dal stáhnout aktualizaci. Při instalaci mi to sice napsalo, že ovladač neobsahuje logo Windows Xp, ale já to přeskočil a po chvíli mi to napsalo, že se instalace nezdařila a nešlo nic načíst na internetu. Zkusil jsem obnovit systém pomocí bodu obnovy, ale problém přetrvává, co mám dělat?
Odesláno pravděpodobně z PC, pokud ne, tak z jiného zařízení.
Re: Omylem jsem odinstaloval síťovou kartu
Nejprve bych zkusil ve spravci zařízení odebrat sítovou kartu a restartovat pc. Pokud se po restartu pc síťová karta automaticky nenainstaluje, použij cd k zakladní desce nebo stáhni network driver pro danou desku (předpokládám, že je síťová karta integrovaná). A.
Karta mi nejde odebrat, protože je prý nezbytná ke spuštění PC
-
- Pohlaví:
Odebráním bys to ani neopravil, protože systém ji nemá z čeho načíst.
Předně nám musíš říci co máš za kartu, pokud integrovanou, pak jakou máš základní desku, pokud je to notebook, pak jaký a také je důležité vědět jaký máš systém a to i 32/64 bit.
Na otázku typu "nejede mi auto, co s tím?" se opravdu poradit nedá.
Předně nám musíš říci co máš za kartu, pokud integrovanou, pak jakou máš základní desku, pokud je to notebook, pak jaký a také je důležité vědět jaký máš systém a to i 32/64 bit.
Na otázku typu "nejede mi auto, co s tím?" se opravdu poradit nedá.
Jak zjistím mou kartu? Nevím, jestli je integrovaná nebo ne (jak to zjistím?) Mám Win xp professional 32bit
-
- Pohlaví:
Stáhni program CPU-Z a na záložce mainboard najdeš název základní desky. Ten sem opiš, nebo dej screen.
Pokud jde o aktulizaci ovladačů, pak platí "co funguje do toho se nevrtá" a ty zázračné programy často udělají víc škody než užitku - tvůj případ!
Pokud jde o aktulizaci ovladačů, pak platí "co funguje do toho se nevrtá" a ty zázračné programy často udělají víc škody než užitku - tvůj případ!
Blue Spirit: už se mi několikrát stalo, že v případě problému se síťovým adaptérem spolehlivě pomohlo odebrání síťové karty. Po následném restartu si systém automaticky načetl správný (= ten z předchozí instalace ovladače) ovladač. Z toho jsem usuzoval (nevím, zda správně), že fyzicky zůstal předchozí ovladač na disku. Každopádně je divné, že tato karta odebrat nejde, s tím jsem se ještě nesetkal.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se přihlásit jako admin a pak zkus kartu odstranit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jsem přihlášen jako admin. Screeny z cpu-z jsou v příloze.
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
skus tu http://www.driverscape.com/manufacturer ... 2n-mx/3333 network card...
Ovladač síťové karty bude pravděpodobně součástí balíčku ovladačů Chipset, ten najdeš zde http://www.asus.com/Motherboards/M2NMX/ ... _Download/ , stačí jen zadat Tvůj OS a pak staáhnout a nainstalovat ovladač Chipsetu. Snad Ti to pomůže.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5064
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3091
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4240
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
- 9
- 3240
-
od Søren