Vyhledávač aktualizací ovladačů
Vyhledávač aktualizací ovladačů
Jaký je nejlepši a přitom nejjednodušejší program na vyhledávání (nejlépe i instalaci) ovladačů?
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Re: Vyhledávač aktualizací ovladačů
Slim Drivers 

Proč jste tu všichni posedlí vyhledáváním a instalováním nejnovějších ovladačů aniž byste uvažovali o tom, jaký to má význam. Pokud mi můj PC funguje tak jak má, tak nebudu za každou cenu do něj cpát nejnovější ovladače, aniž bych věděl, co mi to přinese.
Do věcí, které fungují tak, jak mají, se bezdůvodně nevrtám

Do věcí, které fungují tak, jak mají, se bezdůvodně nevrtám

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ty znas jeho situaci? Po ciste instalaci Windows to nekomu muze prijit vhod.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
A já se do nich docela rád vrtám :) Třeba teď jsem zkusil nejnovější beta ovladače od nV a najednou mi hry běží bez lagů v rozlišení 1920x1080. S předchozími WHQL ovladači jsem byl rád, že hra jela na 720p. A nové verze se nevydávají jen tak ze srandy.Ty věci sice fungují, ale můžou fungovat ještě lépe.
2 Oxxid: Máš pravdu, ale to je jeho problém, že nám nesdělil důvod.
Jinak tohle mi vnucuje Avast Software Updater. Protože vím, co mi vnucuje, pochopitelně aktualizovat nebudu.
2 Adys301: Ale to je přesně to, o čem mluvím. Ty to neděláš bezhlavě a víš, co od toho očekáváš. A když to nepůjde, umíš to vrátit. Ale bohužel málokterý z tazatelů tohle zvládne
Jinak tohle mi vnucuje Avast Software Updater. Protože vím, co mi vnucuje, pochopitelně aktualizovat nebudu.
2 Adys301: Ale to je přesně to, o čem mluvím. Ty to neděláš bezhlavě a víš, co od toho očekáváš. A když to nepůjde, umíš to vrátit. Ale bohužel málokterý z tazatelů tohle zvládne

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3147
-
od petr22