Dobrý den,
mám problém s místem na disku C:/ - OS, mýval jsem ho dávno a myslím že jsem ho vyřešil použitím CCleaneru - odstranil cca 20 GB bordelu, teď mi nepomohl. Proč si myslím že mi chybí X GB na disku? Když vezmu v potaz nainstalované programy, tak mi nemůžou zabírat tolik místa - mám jen pár programu a pár her nainstalovaných. Také jsem vysypal koš, jinak mažu soubory - shift+del.
Děkuji za každou radu.
Chybí místo na disku
Re: Chybí místo na disku
Vítej na PC-help!
A ostatní údaje - velikost disku, obsazené místo a další - si vycucáme z prstu, viď?
Použij Space Monger a uvidíš, co a kde máš na disku.
PS: A nevím, proč jsi ten disk dávno "umýval"
Voda mu nesvědčí.
A ostatní údaje - velikost disku, obsazené místo a další - si vycucáme z prstu, viď?
Použij Space Monger a uvidíš, co a kde máš na disku.
PS: A nevím, proč jsi ten disk dávno "umýval"

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Umýval ho protože mu tam kompostují a zasmrádají Widle, a to zabírá čím dál víc místa
Ne, vážně. Napiš také jakou verzi operačního systému máš, protože zvlášť ty novější tohle prostě dělají.

Ne, vážně. Napiš také jakou verzi operačního systému máš, protože zvlášť ty novější tohle prostě dělají.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Niesom odbornik na cestinu, ale asi myslel maval, to zase znie ako mavat rukou, no neviem ako to povedat cesky/slovensky, skratha "used to have a hard drive".
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:39, celkem upraveno 3 x.
Tak teď ještě najít web - spisovná čeština, aby mi tam poradili ohledně HDD.
OS - W7 Ultimate 64 bit
HDD - 74,5 GB volných 11,8 GB
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Čer 2014 20:21) ---
http://www.jpeg.cz/images/2014/06/28/fsgw.png
Složka Windows 35 GB a pak dva soubory které mají dohromady cca 7 GB - je to normální
OS - W7 Ultimate 64 bit
HDD - 74,5 GB volných 11,8 GB
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Čer 2014 20:21) ---
http://www.jpeg.cz/images/2014/06/28/fsgw.png
Složka Windows 35 GB a pak dva soubory které mají dohromady cca 7 GB - je to normální
Nighters píše:Dobrý den,
mám problém s místem na disku C:/ - OS, mýval jsem ho dávno a myslím že jsem ho vyřešil použitím CCleaneru - odstranil cca 20 GB bordelu, teď mi nepomohl. Proč si myslím že mi chybí X GB na disku? Když vezmu v potaz nainstalované programy, tak mi nemůžou zabírat tolik místa - mám jen pár programu a pár her nainstalovaných. Také jsem vysypal koš, jinak mažu soubory - shift+del.
Děkuji za každou radu.
Tvůj problém je hlavně v tom, že máš "malý" disk. Space Monger (mimochodem, ten obrázek patří sem) Ti jasně řekl, co na disku máš a kolik místa Ti to zabírá.
Teď už je jen na Tobě, zda něco z disku odstraníš nebo zda to vše potřebuješ.
Nejvíc místa zabírá složka winsxs. Tady http://www.akakchan.cz/blog/promazani-w ... -7-sp1-334 a tady http://pc.poradna.net/q/view/193986-muz ... sar-winsxs si přečti něco o tom, jak ji zmenšit.
A s tou češtinou - no problém je v tom, že ta chyba totálně mění smysl věty, jak jsi jistě už pochopil.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5987
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2156
-
od windroid2
16 pro 2024 13:53
-
-
- 3
- 1988
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3217
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3287
-
od sabrik