Záloha dat v notebooku,!PŘESTAL MI FUNGOVAT EX.DISK!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Záloha dat v notebooku,!PŘESTAL MI FUNGOVAT EX.DISK!
Prosím o pomoc. Ex. disk TEĎ! nefunguje, a zálohu jsem nikdy v pc neprováděla, protože jsem krá*va. Nevím co mám dělat, zajímám se radši o vaření, smažení a pečení. Díky moc!
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Záloha dat v notebooku,!PŘESTAL MI FUNGOVAT EX.DISK!
Zkoušelas ho zapojit do jiného PC? Může to být chyba PC, jestli ne, tak máš nejspíše data ... No asi víme kde 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nezkoušela, nemám možnost vyzkoušet jinde.. Ale myslim si, že to je určitě diskem, protože v něm divně chrčí, cvaká a dokonce to občas i pípne. V pc se nezobrazí a pak vyskočí okno, že disk chce naformátovat. Tak nevim, jestli je nějakej sw na vytáhnutí dat a nebo to mám risknout, naformátovat a doufat, že jinej sw to pak vytáhne. A vim, že hanba není nevědět, já se stydim za to, že jsem se na to vy***la. :)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybys to naformátovala, tak ztratíš všechny data co jsou v něm. Občasné pípání je normální, když je ve velké zátěži. Zkus najít PC na kterém to zkusíš ozkoušet, ale moc šancí tomu nedávám, jestli PC sám chce, aby se disk naformátoval, tak k tomu má jistě důvod... Jaký máš OS?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Win7
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2014 10:24) ---
Našla jsem tenhle program Restoration 3.2.14 http://www.slunecnice.cz/sw/restoration/ co si o tom myslíš?
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Čer 2014 10:24) ---
Našla jsem tenhle program Restoration 3.2.14 http://www.slunecnice.cz/sw/restoration/ co si o tom myslíš?
Stáhni si CDI: http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/ , hod sem log- úpravy/ zkopírovat a vlož ho sem. Pokud se tedy HDD ukáže. S tím Restoration to zkusit můžeš.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Crystal jsem nainstalovala a po instalaci se mi nevytvořila ikona aplikace. Po znovukliknutí na staženej soubor se nic neděje. Bez reakce. Jinak disk se mi zobrazil jako Místní disk (E:) ....
Naposledy upravil(a) HellStillery dne 29 čer 2014 10:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Á začaly nám prázdniny.Bude sranda.Co se týče restoration nebo kvalitnější recuvy a placených softů jako je R-studio nebo O&O diskrecovery tak u těchto programů je vždy základ záloha na jiný disk což asi v tvém případě by znamenalo zakoupit jiný.Proto je snažší požádat kamaráda(dku),kteří mají pc o možnost připojení tvého externího disku na vyzkoušení jestli je doopravdy vadný a pak postupovat dál.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prázdniny asi začínají jak komu
Na jiný disk teď momentálně nemám peníze. Takže budu muset na jiný pc. Do toho mi zřejmě přestává fungovat i pc, protože se mi nechce spustit ani ten Restoration. Nebo spíš, když vyberu místo hledání souborů, tak mi to pokaždý "začne" neodpovídat. To mám za to :)

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Externí zatím vyzkoušej jinde a co pc dělá konkrétně?Zajisté aktualizace OS+doinstalované service packy.Klidně můžeš udělat kontrolu v sekci hijackthis jestli nemáš v pc vetřelce.
To ze prestava fungovat PC se projevuje pouze pokud je zapojeny ten poskozeny externi disk? Ten to totiz muze zpusobovat.
Kdybys to naformátovala, tak ztratíš všechny data co jsou v něm. - neni pravda
Občasné pípání je normální, když je ve velké zátěži. - neni pravda
Prvni je treba zjistit stav disku - tzn vyndat z te USB krabice a pripojit primo na SATA rozhrani v pocitaci. Crystal disk info pak zjisti stav.
Kdybys to naformátovala, tak ztratíš všechny data co jsou v něm. - neni pravda
Občasné pípání je normální, když je ve velké zátěži. - neni pravda
Prvni je treba zjistit stav disku - tzn vyndat z te USB krabice a pripojit primo na SATA rozhrani v pocitaci. Crystal disk info pak zjisti stav.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2533
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3782
-
od L.L
19 srp 2024 14:39
-
-
- 6
- 1946
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8775
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 5
- 1294
-
od mmmartin