Dobrá MMORPG hra

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Calwen
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Dobrá MMORPG hra

Příspěvekod Calwen » 29 čer 2014 12:39

Zdravím, už dlouho mi to vrtá hlavou a snažím se najít něco, co by uspokojilo mou nerdovskou touhu po pořádné MMORPG hře.

Poslední dobou mi připadá, že MMORPG hry, které vycházejí, vůbec nesplňují to, co bych od nich jako pařmen čekal. Takže se ptám vás, jestli neznáte nějakou dobrou MMORPG hru.

Co se týče mých posledních MMORPG her, tak teď to byl Aion. Na Aionu mě zaujala hlavně křídla :3, to je prostě něco, co té hře podle mě strašně přidává na oblibě (nedostal jsem tu možnost vyzkoušet si PvE v dungách, takže jsem třeba ještě o něco přišel), ale hrozně mi vadí způsob boje - je hrozně pomalý a celkově bych od takové hry čekal víc. Pak je tu samozřejmě WoWko. WoWko má podle mě všechny aspekty kvalitní MMORPG hry - od expení až po PvPčko nebo PvEčko na max. lvlu.

A tady se dostávám k hlavnímu bodu. Hledáme tedy hru, která by měla křídla (Aion), vykombinovaná s bojovou [WoWko](ne zabržděným a s divnýma mobama, kteří se neustále zasekávájí o vlastní textury nebo jimi prochází) hratelností, která by uspokojila každého nadržence, široký výběr vzhledu postavičky (pro ty - pro mě, kteří si rádi hrají s vnějším vzhledem avatara) a taky samozřejmě s Dual Wieldem, který je prostě něco, co musí mít každá hra. :P
Hledáme tedy něco plynulého (ne divně pomalé a přibržděné boje jako v Aionu, ale spíš plynulé a víc reálné jako ve WoWku), mystického a pořádně bojového.... Sám jsem se do toho nějak tak zamotal, ale doufám, že pochopíte, co básník hledá a co tím chtěl říct.

Díky všem, kteří by měli nějaký dobrý nápad, snad jsem vás svým pisálkováním moc neunavil a doufám, že ti, kteří měli sílu dočíst to do konce, budou mít nějaký skvělý nápad ve svém arzenálu a poradí s výběrem nějaké dobré hry ;)

Reklama
davidrohusch
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: Dobrá MMORPG hra

Příspěvekod davidrohusch » 29 čer 2014 12:56

Metin 2

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod IDVert3X » 29 čer 2014 13:09

Ja by som ti odporúčil práve wowko, ale to asi nechceš..
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:39, celkem upraveno 3 x.

Calwen
nováček
Stav:

Příspěvekod Calwen » 29 čer 2014 13:19

Ummm... Metin jsem hrál taky, ale ten mě upřímně tolik nezaujal, nevím proč, ale díky za nápad, možná to s ním ještě zkusím :)

Myslíš ofik? No... nemyslím si, že by mě zachránil. Je sice pravda, že jsem tam ještě nehrál, tak to nemůžu úplně říct, ale věř, že jsem celkově u wowko strávil hodně času, jsem s ním od začátku TBCčka a myslím, že jsem přewowkovanej :D

Krescz
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Krescz » 29 čer 2014 13:38

wildstar

Zpět na “Hry”