Program na renderovaní

Tvorba grafiky, grafické programy a vše o nich…

Moderátor: Mods_senior

GonCz
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Program na renderovaní

Příspěvekod GonCz » 30 čer 2014 21:25

Ahoj, vím že programu na renderování jsou mraky, ale mě jde o to, aby video mělo pěknou kvalitku v hd rozlišení na 1080p nebo 720p. Natáčím OBSkem a video natočené jim vyjde v .mp4 formátu. Když to nahraju na YT tak je to sice 720p, ale tak příšerné hdéčko jsem ještě neviděl. Tak jsem zkusil trial verzi sony vegas 13 a video které mělo 550mb se stalo rázem 6 gb se stejnou kvalitu. Ty nastavení renderu jsem zkoušel různě, ale vždy stejný výsledek - abnormální velikost a kvalita. Tak jsem zkusil zlatej movie maker, tam ta velikost byla stalé větší než z OBS ale aspoň to nebylo tak monstrozní, ale ta kvalita byla furt ve směs stejná. Popřípadě mi kdyžtak poraďtě stím vegasem jaké nastavení, nebo nějaký program, který dá video do 1080/720p kvality bez nějaké velké přidané hodnoty na megabajtech, popřípadě zredukovat. Díky moc.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Program na renderovaní

Příspěvekod petr22 » 30 čer 2014 21:29

To, co chces umi kazdy program vcetne Sony Vegas. Velikost vysledneho souboru je primo zavisla na delce videa a nastavenem datovem toku. Kdyz ti z toho vyleze 6 GB soubor, tak tam mas nastavenou nejakou silene vysokou hodnotu nebo nebo nesmyslnou kompresi.

Nicmene kdyz ma zdrojove video 550 MB tak by muselo byt maximalne 2 minuty dlouhe aby melo nejakou rozumnou kvalitu. Vysledek konverze bude vzdy horsi nez zdrojova data, opacne to nejde.

Petrisan01
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Program na renderovaní

Příspěvekod Petrisan01 » 30 čer 2014 21:47

Určitě Camtasia Studio 8 :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek