Výběr ntb a sluchátek Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Layo
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Výběr ntb a sluchátek

Příspěvekod Layo » 01 črc 2014 00:01

HelloMyFriends píše:Já doporučuji tyhle sluchátka: http://www.alza.cz/monster-beats-by-dr- ... 199556.htm
sám je mám

Panebože ty jsi fakt trotl :roll:
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 01 črc 2014 00:07

HelloMyFriends píše:Steelseries a razer mají taky vysoce kvalitní sluchátka, ale já bych si vzal beats , a kdo řiká že mají cenu 700kč tak kecají a asi je neměli na hlavě..

S čím ty Beats můžeš srovnat? Upřímně Beats jsou nic moc.

HelloMyFriends
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HelloMyFriends » 01 črc 2014 00:17

Tady je prostě vidět že jste je neměli na hlavě..

Exie_
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Exie_ » 01 črc 2014 01:01

Ano. Beats je značka, která za to stojí.
Problém je tam sakra cena a předimenzované basy. Měl jsem je na hlavě. Jsou pro milovníky basů, ale jsou hodně silné. Čistý zvuk si snad vyprdnu ze zadku,ne?
Nejprodávanější sluchátka u nás a podle mě i v zahraničí jsou Koss Porta Pro a mají nejlepší hodnocení. Jsou zcela bezkonkurenčí a válcují sluchátka za pár litrů.
Hlavní je , že je tam doživotní záruka, což u Beats nevím zda je tam taky taková možnost.

Shrnutí pro zakladatele.

Nejlepší herní notebook za 25 000, co se týka herního výkonu na trhu je http://www.aleva.cz/69402-asus-n550jk-1 ... -w8-1.html
S DPH: 25 267 Kč, ale ty dvě stovečky za to opravdu stojí.
Bohužel Lenovo Ideapad Y510P s SLI GT755M není už v prodeji a ani tak MSI GE60, ale ten Asus je zcela nejlepší na trhu.
Nejvýhodnější sluchátka ke koupě Koss Porta Pro.

A konec OT.
Tohle není diskuzní koutek, abychom se tady hádali.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 črc 2014 04:40

Ze jsou porta pro bezkonkurencni bych urcite netvrdil. Hrajou vic ven nez dovnitr a kvuli konstrukci vecne odstavaji od usi...

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Skane
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Skane » 01 črc 2014 07:58

Ten notebook ASUS N550JK vypadá slušně, akorát ta malá výdrž baterie 5/2h (nemám si lámat hlavu s nekvalitním/použitým nebo vadným produktem z toho obchodu?
Dál bych potřeboval vědět jak šetřit baterii, doma bych musel být napojenej neustále na adaptér, jen nevím jestli s baterií nebo bez.
Sluchátka Koss Porta Pro jsou jedinečná, nicméně je už vlastním. Potřeboji něco do studia, ani žádná gaming-sluchátka a už vůbec né Beats By Dr. Dre.
Děkuji všem a ty Beatsy neber osobně, vím své :D

Riviera kid
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Riviera kid » 01 črc 2014 09:49

Žbeky píše:Ze jsou porta pro bezkonkurencni bych urcite netvrdil. Hrajou vic ven nez dovnitr a kvuli konstrukci vecne odstavaji od usi...

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Naprosto souhlasím, a navíc mi nepřijdou moc odolné (plastové nacvakávání se časem opotřebuje a začne vypadávat)
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

Exie_
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Exie_ » 01 črc 2014 10:33

Skane píše:Ten notebook ASUS N550JK vypadá slušně, akorát ta malá výdrž baterie 5/2h (nemám si lámat hlavu s nekvalitním/použitým nebo vadným produktem z toho obchodu?
Dál bych potřeboval vědět jak šetřit baterii, doma bych musel být napojenej neustále na adaptér, jen nevím jestli s baterií nebo bez.
Sluchátka Koss Porta Pro jsou jedinečná, nicméně je už vlastním. Potřeboji něco do studia, ani žádná gaming-sluchátka a už vůbec né Beats By Dr. Dre.
Děkuji všem a ty Beatsy neber osobně, vím své :D

Není to použité zboží. Ten notebook. Jen si ověř dostupnost. Chtěl jsi herní notebook tak jsem ti našel s nejvyšším herním výkonem.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”