Dobrý den, dnes ráno jsem restartovala svůj notebook který je od té doby neschopen načíst windows. Dostanu se na obrazovku načítání windows, načež se ntb restartuje a hodí mě na obrazovku "Zotavení systému windows z chyb", kde jsou jen dvě možnosti-spustit systém windows obvyklým způsobem (nefunguje) a pokusit se opravit systém windows (po skončení mi řekne, že se problém nepodařilo automaticky odstranit). Nemám žádné body obnovy, do kterých bych se mohla vrátit a pokus spustit windows v nouzovém režimu taky selhal, stejně jako možnost "spustit windows s poslední známou funkční konfigurací".
Nemáte někdo nějaké zázračné řešení? Reinstalovat se mi moc nechce, navíc ani nemám zálohovaná data..
Win7 se nespustí
Re: Win7 se nespustí
Máš DVD s OS ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2014 09:29) ---
http://www.youtube.com/watch?v=fMwfWP2ahyw
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Črc 2014 09:29) ---
http://www.youtube.com/watch?v=fMwfWP2ahyw
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Re: Win7 se nespustí
Spíš než CD/DVD se systémem to vidím na Recovery Partition na HDD. Ten návod je možná dobrý, ale pro ntb, který nenaběhne a není k dispozici jiný PC je nepoužitelný
Pokud někdo nepřijde s efektivní radou na opravu OS (já ji ve W7 neumím, jen ve WinXP), pak je rozumné vyndat HDD, vložit do jiného PC (bohužel zase potřeba jiného PC) jako druhý disk, udělat si zálohu a pak zpět do ntb a novou instalaci, pochopitelně s předchozím formátováním.

Pokud někdo nepřijde s efektivní radou na opravu OS (já ji ve W7 neumím, jen ve WinXP), pak je rozumné vyndat HDD, vložit do jiného PC (bohužel zase potřeba jiného PC) jako druhý disk, udělat si zálohu a pak zpět do ntb a novou instalaci, pochopitelně s předchozím formátováním.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 4570
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2025 08:53