Čaute, před pár dny jsem přeinstaloval winy a od té doby je vše špatně. Při hraní her nízké fps kolem 5-10 dříve jsem měl 80+ videa se sekají. Zkoušl jsem počítač vyfoukat projít antivirákem vyčistit tuneupem a nic určitě jsem něco po*ral já ale nevím co :/ .. Hrůza
Mám AMD Phenom II X6 1055 T 2.80 GHz
GeForce GTX 460
4 Gb ram
WIn 7 Home premium.. Předem díky za rady.
Nízké Fps po reinstalu winů
Re: Nízké Fps po reinstalu winů
Preinstaloval jsi jen Windows nebo jsi doinstaloval i vsechny chybejici ovladace?
Jestli ne, tak graficka karta pouziva ovladac od Microsoftu a ne od vyrobce, coz zpusobuje prave tenhle problem.
Podivej se do spravce zarizeni, co vsecko ma zluty vykricnik - na to bude treba stahnout a doinstalovat ovladac.
A pak samozrejmne stahni a nainstaluj ovladac od Nvidie na GTX 460.
Jestli ne, tak graficka karta pouziva ovladac od Microsoftu a ne od vyrobce, coz zpusobuje prave tenhle problem.
Podivej se do spravce zarizeni, co vsecko ma zluty vykricnik - na to bude treba stahnout a doinstalovat ovladac.
A pak samozrejmne stahni a nainstaluj ovladac od Nvidie na GTX 460.
Posral si to tím TuneUpem
Nainstaloval jsi vsechny potrebne ovladace?
//petr ti to uz napsal.
link na Nvidia drivery http://www.geforce.com/drivers/results/75991

//petr ti to uz napsal.
link na Nvidia drivery http://www.geforce.com/drivers/results/75991
Doinstaloval jsem Všechny ovladače které jsem měl na Cd, které jsem dostal k pc + ovladac na Gtx 460. Jak to myslis s tím ovladačem od microsoftu? Ten jsem určitě neinstaloval, ale ve správci nic se žlutým vykřičníkem nemám vše je ok.
Petr22, to myslel tak, že se většinou nainstaluji univerzální ovladače od Microsoftu. Tudíž by bylo nejlepší nainstalovat ovladače od výrobce zařízení.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
SlimDrivers by to mohly zlepsit (ja vim ze to neni idealni, ale je to na dva kliky mysi)
Stáhl jsem SlimDrivers doinstaloval ovladače a vypadá to že problém vyřešen.. díky moc :)
Tak a problém je z ničho nic zpět..
Zpět na “Problémy s hardwarem”