1)Který komponent má na starost zobrazování textur, modelů apod.?
Zajímalo by mě totiž, jestli je to PC výkonem a nebo na některých hrách, za poslední asi 2 roky, pracují lid s levýma rukama.
Třeba př. u Watch Dogs, jedu autem a hodně vzadu vidím jak se tam zobrazují auta a ještě o něco později jejich stíny, nebo v noci je to hodně vidět, když se naproti objeví najednou světla aut. Občasný hráč si toho třeba ani nevšimne...
Ale mně to příjde hrozně strašný tato "chyba" některých her, takový nepřirozený a to bych radši teda snesl horší grafiku než tohle.
Vzhledem k tomu, že u každého video, co jsem zrovna na youtube pustil, tak to pomalé vykreslování bylo u všech videi, takže si myslím, že to PC právě není.
Nehorší je to asi u hry Arma 3, kdy se textury mění i kousek od sebe, šutr, keře listy stromů... hrozně mi to vadí a kazí mi to celkový dojem ze hry.
2)Rozumí tomu někdo a dokázal by to vysvětlit?
Protože by mě fakt zajímalo kde je chyba...
Opožděné zobrazování textur apod.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opožděné zobrazování textur apod.
NevimNevim píše:Který komponent má na starost zobrazování textur, modelů apod.?
Který komponent? Víš co je to komponent?
Jinak samozřejmě grafická karta. Ale je to o nastavení. Musíš si pohrát s detaily textur a vykreslováním v nastavení her.
Někdy za to může špatně udělaná hra, ale ve většině případech je to nastavení.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za odpověd na první otázku.
Normálně se tomu někde říká komponent.
Právě že to není v těchto případech o nastavení, můžu mít vše na ultra, nebo low, pak to kombinovat nebo zapnout v. synchronizaci nebo cokoliv jiného a nepomůže nic, pořád to dělá to samé, opožděné vykreslování.
Normálně se tomu někde říká komponent.
Právě že to není v těchto případech o nastavení, můžu mít vše na ultra, nebo low, pak to kombinovat nebo zapnout v. synchronizaci nebo cokoliv jiného a nepomůže nic, pořád to dělá to samé, opožděné vykreslování.
Jedině instalace nejnovějších ovladačů grafiky či přeinstalace hry.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Také nepomůže (alespoň dosavadní ovladače ne) a jinak jak říkám, tu chybu mají lidi na youtube také, ale díky, třeba se tu najde někdo, kdo se touto zkušeností zabýval hlouběji.
Ale fakt díky za snahu pomoct.
Ale fakt díky za snahu pomoct.