Dobré dopoledne, po nějaké době, bych měl opět dotaz. Existuje nějaký program, který vy čistil prohlížeče od těch různých barů a dalších pitomostí, kvůli kterým mám v pravém horním rohu reklamu, vyskakují mi furt nové okna s reklamou atd.. Pod tou reklamou v rohu je napsáno: Ads by OffersWizard
Prostě bych se toho rád zbavil ( tyto problémy jsou jak v chrome, tak i exploreru, firefox rád nemám )
Dále ještě podotknu, že jsem odinstaloval všechny podivné aplikace a bary, které jsem našel, ale problému jsem se nezbavil.
Děkuji za odpověď
Existuje nějaký "Browser cleaner" ?
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Existuje nějaký "Browser cleaner" ?
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
-
- Pohlaví:
Re: Existuje nějaký "Browser cleaner" ?
V sekci HijackThis požádej o kontrolu logu.
Zdravím, Tento program je dobrý na čištění. Moje doporučení: Nechte program nastavený tak jak je přednastavený od výrobce. http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/. Ale jistější bude vložiit log do sekce HijackThis.
-
- Pohlaví:
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlepší program dle tvého požadavku pro Explorer, je Autoruns. Na záložve Internet Explorer odstřelíš všechny zásuvné moduly.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Scofield_CZ píše:Dobré dopoledne, po nějaké době, bych měl opět dotaz. Existuje nějaký program, který vy čistil prohlížeče od těch různých barů a dalších pitomostí, kvůli kterým mám v pravém horním rohu reklamu, vyskakují mi furt nové okna s reklamou atd.. Pod tou reklamou v rohu je napsáno: Ads by OffersWizard
Prostě bych se toho rád zbavil ( tyto problémy jsou jak v chrome, tak i exploreru, firefox rád nemám )
Dále ještě podotknu, že jsem odinstaloval všechny podivné aplikace a bary, které jsem našel, ale problému jsem se nezbavil.
Děkuji za odpověď
Zkus adwcleaner, ten by si s tím měl poradit...
Stáhni si ho zde : http://general-changelog-team.fr/fr/dow ... adwcleaner
AdwCleaner je malý a užitečný nástroj pro vyhledání a odstranění adware tj. například různých reklamních nástrojových lišt v internetových prohlížečích, reklamních bannerů apod. Program dokáže odstranit například i otravné viry typu Hijack, které mění domovskou stránku internetových prohlížečů. AdwCleaner se nemusí instalovat.
AdwCleaner je malý a užitečný nástroj pro vyhledání a odstranění adware tj. například různých reklamních nástrojových lišt v internetových prohlížečích, reklamních bannerů apod. Program dokáže odstranit například i otravné viry typu Hijack, které mění domovskou stránku internetových prohlížečů. AdwCleaner se nemusí instalovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 12724
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 kvě 2025 04:45