Připoj myš, odeber ovladače ve správci zařízení, a s připojenou myší restartuj PC. Počítač musí bejt připojenej k internetu.
Jinak Windows Update máš doufám povolenej?
Píše to nějaký podrobnosti tý chyby?
myš Vyřešeno
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: myš
Mám podobný problém se stejnou myší, ať to zapojím do jakéhokoliv USB myš se zasekává ale na jiných PC jde ok ale já to nebudu řešit je to shit a vrátím jí a vemu si radši nějakou A4tech a doporučuju to i tobě..
No, pc je připojené k netu píšu vám z něj windows update povolenej každý den v 3:00 akorát nevim jak mam odebrat ovladače. dodáš nějaký screen nebo popíšeš jak na to ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2014 17:48) ---
v minulé témě jsem psal že mam doma a4tech v7 a tuto myš jenže mi nefungují obě víš ? je to ovladačema v pc si myslím protože na NTB mi obě jdou
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2014 17:48) ---
v minulé témě jsem psal že mam doma a4tech v7 a tuto myš jenže mi nefungují obě víš ? je to ovladačema v pc si myslím protože na NTB mi obě jdou
no takže hoši píšu vám z ntb protože ted jak jsem odinstaloval ten ovladač tak mi tam nejde myš po vypnutí a zapnutí PC, vypnul i zapnul jsem ho s myší v USB ale ta stejně nefunguje a ani ta myš co jsem tam měl tedy nefunguje když sem odinstaloval ovladač na myš
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ale tys měl odinstalovat ovladač tý myši co nešla a né té co šla..
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ale ve správci zařízení to bude nedoinstalované ale bude to tam jako zapojené takže to můžeš vymazat
heleme se reinstalovávám windowsi a tam mi funguje ta myška co chci a ta stará ne myslíš si že když reinstaluju widle že mi pude ? ta miška co chci že mi pude dál ? a zároveň se i nainstaluje ta stará ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2014 18:28) ---
proč ne ? protože do správce zařízení se špatně dostaává přes klávesnici nebo sii myslíš že nemam reinstalovávát windowsi ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2014 18:28) ---
proč ne ? protože do správce zařízení se špatně dostaává přes klávesnici nebo sii myslíš že nemam reinstalovávát windowsi ?
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě nemáš originální windows a proto nemáš od základu ovladač pro tu myš..