Vykřičník ve žlutém trojůhelníku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vykřičník ve žlutém trojůhelníku
Dobrý den, Chtěl bych pomoci s mým Notebookem. Procesor Intel(R) Core(TM) i3-2330M CPU @ 2.20GHz Ram: 4,00 GB 64Bit. Grafický adaptér (pokud je potřeba vědět) NVIDIA GeForce 410M ) Mám asi týden problém, přeinstalovával jsem windows 7, a aktualizoval notebook. Jenže , když jsem stčil jakékoliv USB či Flash disk do Notebooku, tak se mi nezobrazilo nic, jen to že je Instalace softwaru zařízení , a že neproběhla úspěšně . Když se podívám na správu počíítače a na správce zařízení, objeví se mi u většiny ovladačů vykřičníky ve žlutém trojůhelníku. Vždy když dám aktualizovat ovladače, tak mi to napíše, že to zase neproběhlo úspěšně. Nevím si s tím rady. Není to dlouho co jsem instaloval Daemon tools, který se nainstaloval , a asi půl hodiny mi to psalo že se přidává virtuální jednotka a pak že je nějaký problém s ovladačem. Nemůžu momentálně ani dát žádná data do notebooku ani přez USB- .... Pokud by jste někdo vědět, nebo měl podobný problém, pomožte mi . Děkuji :)
-
- Pohlaví:
Re: Vykřičník ve žlutém trojůhelníku
Chybí ti ovladače. Najdeš je na stránkách výrobce notebooku.
-
- Pohlaví:
Pokud nemáš CD s ovladači, pak všechny ovladače najdeš na stránkách výrobce notebooku. Hlavně že si nainstaloval Daemon 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře, díky :) pokusím se to najít :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2014 19:19) ---
sony vaio vpceh2c1e kdyby sjte někdo věděl kde se dají stáhnout prosím, tak tady je číslo mého notebooku ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Črc 2014 19:19) ---
sony vaio vpceh2c1e kdyby sjte někdo věděl kde se dají stáhnout prosím, tak tady je číslo mého notebooku ..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Problémy s hardwarem”