Dnes jsem zakoupil klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400, ale vůbec nereaguje. Baterie jsou dobré a správně vloženy, podle návodu jsem několikrát provedl restart klávesnice (off/on). USB porty jsou funkční. Stará bezdrátová klávesnice a myš fungují na všem bez problémů (notebook, stolní PC a televize TV smart.Když připojím zařízení unifying samotné nebo i s USB range extender do notebooku, stolního PC nebo televize, tak se připojí, ale klávesnice nefunguje. Je zajímavé, že notebook a PC hlásí, že byl nový hardware nainstalován, ikdyž by se podle mně nic instalovat nemělo ( systém Plug-and-play - zapojíte a ihned můžete používat ).
Bylo to zakoupeno jako druhá jakost s tím, že to předešlý zákazník vrátil v 14 denní lhůtě. Myslíte, že eshop Mall nějak kontroluje a zkouší funkčnost vráceného zboží ?
nefunguje klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nefunguje klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K4
Když ne eshop Mall, tak to zkus ty na jiném zařízení. Jestli ani na dalším nepůjde, pošli to zpět :)
Myslel jsem to tak, jestli to zkouší než to prodá novému zákazníkovi.
A mohl jsem já udělat v něčem chybu ? Moc nechápu kdy použít ten USB range extender. To je jen nějaké prodloužení k tomu přijímači (unifying) ?
Nějak se v těch pojmech ztrácím. Něco se nazývá dongle a něco bluetooth adaptér. To je všechno jedno a to samé ?
A mohl jsem já udělat v něčem chybu ? Moc nechápu kdy použít ten USB range extender. To je jen nějaké prodloužení k tomu přijímači (unifying) ?
Nějak se v těch pojmech ztrácím. Něco se nazývá dongle a něco bluetooth adaptér. To je všechno jedno a to samé ?
Naposledy upravil(a) Davson dne 03 črc 2014 23:47, celkem upraveno 2 x.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Však já to pochopil
Jenže teď je to zkoušení na tobě. Tvrdit o tom, jestli zkouší nebo ne nemá smysl, pravdy se stejně nikdy nedočkáš. :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2187
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 01:11