HW ovladače
HW ovladače
Mám takovej problém s tím že mi nejdou nějaký hry který mi před přeinstalací Windows fungovali takže HW to není,nejdřív sem podle fór na netu zkoušel najít Open GL ovladač ale pro moji kartu (ATI Radeon 9550 / X1050) nenašel,pak sem se dočetl že by mohlo pomoct ,přes Catalyst Control Center vypnout rychlý zápis a nastavit Rychlost AGP na 8x, to se ale ukázalo jako nemožný protože po restartu PC se to nastaví automaticky zpátky. No a tohle se mělo vyřešit updatem ovladačů pro základní desku (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO. LTD , model MS-6701) ale jak sem se snažil nikde sem ovladače pro tenhle model nenašel. Pokud mi můžete nějak poradit budu rád a sorry za takovej trochu zmatenej popis ale sám sem se v tom ztratil...
Re: HW ovladače
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: HW ovladače
OK ,zjistil sem že sem idiot a hledal sem ty ovladače na model desky a ne na chipset,tak sem to nainstaloval a přes ten slimdrivers všechny ovladače co byli zastaralý a teď už to jde,akorát přestal jít zvuk ale to už sem dal dokupy manuálně
. Díky moc

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3778
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4980
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3086
-
od petr22