Dneska jsem chtěl zaplatit přes PayPal na USD,ale na tom nezáleži,bylo to asi 880kč. Dal jsem zaplatit hodilo mi to PayPal a přes něj jsem platil poprvé,tak jsem tam zadal zapltit (okamžitě)+ udaje karty (účet jsem tam už měl) ale neověřený... dal jsem pokračovat a "Pay now". Vyskočila tam chyba něco s tím,že banka odmítla MasterCard nebo tak něco,to bych bral. Dojdu na účet ČSOB a tam Aktualně - 915kč a disponibilní 835 (80kč+-) se odečetlo.
Převod se neuskutečnil,ověření to nechtělo akurad to strhnlo peníze..
Teď nevim co dělat?Čekat nebo co?
PayPal problem
PayPal problem
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
-
- Pohlaví:
Re: PayPal problem
Já mám GE a v případě nějakých komplikací píšu přímo jim z Internetového bankovnictví. Do hodiny mívám odpověď.
Jn,ale co mám napsat,já chtěl zaplatit přímo přes PayPal a o poplatku tak nebylo nic a i kdyby bylo,tak poplatek za neuskutečněny převod? Mám studentský účet,tak obyč. poplatky se mě netýkají :(
-
- Pohlaví:
Napiš tam to co sem a zeptej se za co se odečetly peníze. Oni ti to vysvětlí a v případě chyby připíší zpět na účet.
Tak jsem tam napsal,snad odepíšou brzy. Jinak,přes PayPal platit ověřeně (veme 50kč na ověření a vrátí) a pak budu moct platit ihned nebo platit "instatně" jaký je v tom rozdíl? Nechci přijít o další peníze :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3665
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36