Herni monitor do 4,5k Vyřešeno
Re: Herni monitor do 4,5k
Mas tam ten BenQ na první stránce.
-
- Pohlaví:
Tu je jedno z videí, ohľadom tých Hz... Je ich viacej, dokonca sa to riešilo aj v jednom televíznom programe, už neviem, aký to bol. Keď to nájdem, napíšem.
https://www.youtube.com/watch?v=yWEpIwNDeCA
Je síce pekné, že keď si urobíte rýchly "screenshot" na 60Hz monitore je rozmazaný a na 120Hz je čistý, ale v hre to nejako moc nerozpoznáte..
Keď sa mýlim, prosím nejako ma vyveď z omylu, ale podla toho čo sa veľa krát testovalo, hráč nerozozná 60 od 120Hz monitoru.
https://www.youtube.com/watch?v=yWEpIwNDeCA
Je síce pekné, že keď si urobíte rýchly "screenshot" na 60Hz monitore je rozmazaný a na 120Hz je čistý, ale v hre to nejako moc nerozpoznáte..
Keď sa mýlim, prosím nejako ma vyveď z omylu, ale podla toho čo sa veľa krát testovalo, hráč nerozozná 60 od 120Hz monitoru.
Hele, ty seš možná dobrej ve čtení nesmyslných článků a koukani na 30 fps video na YouTube, ale já doma mám 144 Hz monitor, takže vím jaká je realita, rozdíl je propastný, i pohyb myši ve Windows je plynulejší.
Jinak by se ty monitory asi neprodavali co?
Jinak by se ty monitory asi neprodavali co?
Má pravdu .. taky mám benq xl2420t a rozdíl oproti 60 hz je opravdu propastný ... Je vidět, že ten kdo na podobném monitoru nikdy nehrál ( nějakou FPS onlinovku, tak nemá absolutně páru jakej to je rozdíl ) . Mě osobně Counter strike jinak než na 120 hz + lightboost či default frekvenci ( 120, 144 ) přijde pak u kamaráda na obyčejném 60 hz opravdu o ničem, když to zpětně vidím, tak nechápu, jak jsem s tím mohl hrát ...
Ale jediné k čemu ho mám je CS : GO ... jinak ho prakticky nevyužiju .. na singly je to fuk, tam bohatě stačí 60 hz. Pokud nechceš drtit nějakou onlinovku a trochu víc to "hrotit" na + 120 / 144 fps, tak to nemá smysl.
Ale jediné k čemu ho mám je CS : GO ... jinak ho prakticky nevyužiju .. na singly je to fuk, tam bohatě stačí 60 hz. Pokud nechceš drtit nějakou onlinovku a trochu víc to "hrotit" na + 120 / 144 fps, tak to nemá smysl.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
přestaňte se tady mezi sebou hádat... vyřešte si to přes SZ ! akorát škodíte fóru a zmátli jste tazatele !
PS: vem ten BenQ... je naprosto v pořádku
PS: vem ten BenQ... je naprosto v pořádku
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Re: Herni monitor do 4,5k Vyřešeno
OK takze beru tohle http://www.czc.cz/benq-gw2450hm-led-mon ... 25/produkt A diky za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3172
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 12:28