Dobrý den, nedávno jsem zakládal téma kde jsem hledal pomoc při zapojení dvou monitorů. Monitory jsou již úspěšně zapojeny a chtěl bych se jen na něco zeptat. Když na jednom monitoru používám nějakou aplikaci, která se musí minimalizovat aby bylo možné používat monitor druhý (například nějakou hru, photoshop atd.) dá se někde nastavit aby byla aplikace stále v popředí a nestahovala se na lištu?
Omlouvám se zda už se někde tady problém řešil, ale nic jsem nenašel.
Dva monitory přejíždění
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dva monitory přejíždění
Takže:
* používáš režim Rozšířená plocha;
* po jeho spuštění se ti na druhém monitoru objeví pozadí plochy bez ikon;
* aplikaci, kterou chceš mít na druhém monitoru, spustíš v normálním okně (tj. v okně, které nepokrývá celou plochu obrazovky), myší toto okno přetáhneš na rozšířenou plochu (tj. na druhý monitor) a tam ji zvětšíš na celou plochu kliknutím na čtvereček vpravo nahoře, případně zvolíš zobrazení Fullscreen;
* spustíš další aplikaci, která se zobrazuje na prvním (základním) monitoru;
Pak by mělo stačit kliknout kamkoliv do okna té aplikace, kterou chceš ovládat, a ovládání by se mělo přepnout.
* používáš režim Rozšířená plocha;
* po jeho spuštění se ti na druhém monitoru objeví pozadí plochy bez ikon;
* aplikaci, kterou chceš mít na druhém monitoru, spustíš v normálním okně (tj. v okně, které nepokrývá celou plochu obrazovky), myší toto okno přetáhneš na rozšířenou plochu (tj. na druhý monitor) a tam ji zvětšíš na celou plochu kliknutím na čtvereček vpravo nahoře, případně zvolíš zobrazení Fullscreen;
* spustíš další aplikaci, která se zobrazuje na prvním (základním) monitoru;
Pak by mělo stačit kliknout kamkoliv do okna té aplikace, kterou chceš ovládat, a ovládání by se mělo přepnout.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1912
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 20:07