Zdarec, přejdu rovnou k věci.. mam notebook co má v sobě hybridní disk (SSD&HDD v jednom). Problém je ten, že nemam ponětí jak se na ten SDD disk dostat, abych to nainstaloval. Už sem se díval na internetu po nějakých návodech, našel jsem ale moc jsem tomu nechápal a tak píšu.
Notebook : MSI GP70 ,
Windows 7 x64 Koupený
Díky všem dopredu :)
Instalce Windows 7 x64 na Hybrid HDD Vyřešeno
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalce Windows 7 x64 na Hybrid HDD
Nedostaneš se na něj. U hybridního disku funguje SSD jako cache. Nemá to nic společného s klasickým přístupem SSD (krom technologie).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Dobře tedy, ale jak ho využiji na to, aby mi na něm běžel Windows, nebo to chápu špatně?
Nijak, ty Windows nejsou na SSD. Ty je normalne nainstalujes a ta SSD cast se pouzije pro urychleni, vidis prece sam ze na ten SSD oddil se zadne Windows vejit nemohou - vzdyt ma jenom 8 GB.
Jo takto, už chápu Díky moc pánové za váš čas :)
Je to stejne jako unotebooku kde byl 8GB nebo 16GB SSD zvlast, jen to takhle neblokuje dalsi slot kdyz je to integrovane v disku.
Jestli to chces mit na SSD tak potrebujes primo SSD disk, treba do mSata slotu pokud tam je.
Jestli to chces mit na SSD tak potrebujes primo SSD disk, treba do mSata slotu pokud tam je.
Re: Instalce Windows 7 x64 na Hybrid HDD Vyřešeno
Prostě ten systém nainstaluj na ten disk, jak už tu říkal kolega, je to hybridní disk, je to kombinace HDD a SSD- jsou to spojené dvě technologie. SSD funguje funguje jako cache, proto je ten disk tak rychlý. Žádný SSD v tom disku není kromě té cache paměti pracující na principu SSD.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7853
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30