Windows media player 10 má furt hnusnou ikonku z devítky

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

andrewl
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Windows media player 10 má furt hnusnou ikonku z devítky

Příspěvekod andrewl » 04 lis 2007 10:41

Ahoj, mam sice takovej blbej dotaz, ale hrozně mě to štve! Nainstaloval jsem si windows media player 10, ale furt tam mam u souborů, který se tim maj přehrávat tu hnusnou ikonku z devítky. Normálně když dám soubor otevřít v programu - zvolit program, tak by se ikonka toho souboru (např mp3) měla změnit na tu, ikonku programu v kterym to přehrávám, ale muj windows media player 10, ačkoliv je to jinak normální desítka má tu hnusnou starou ikonku z devítky a nehodlá se změnit!! Nevíte co s tim? Vždycky se mi to bez problémů změnilo. Vim, že je to blbost, ale mě to fakt leze na nervy... připadám si jak v pravěku.. Díky

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 04 lis 2007 11:01

Zkoušel jsi Start/Nastavení/Ovládací panely/Možnosti složky/Typy souborů/Upřesnit/Změnit ikonu ?

andrewl
nováček
Stav:

..

Příspěvekod andrewl » 04 lis 2007 11:12

A co tam mam dát změnit? Mě to připadá trochu celý divný, já mam prostě normální WMP 10, ale když dám otevřít v programu, tak ta ikonka, která u toho je, je furt ta stará. Taky mi přijde divný, že když jsem byl na wikipedii a dal si najít windows media player, abych se podival jakou to má ikonku, tak se mi tam najednou ty ikonky těch jednotlivejch přehrávačů v tý tabulce dole nezobrazujou. Přitom vim, že jse se tam dřív kokukal, abych zjistil, jestli je to desítka nebo jedenáctka, tak to tam bylo.

andrewl
nováček
Stav:

.

Příspěvekod andrewl » 04 lis 2007 11:36

Aha díky už to mam změněný, ale stejně je to podivný, když dám otevřít v programu, furt je tam s tou starou ikonkou, ale takhle jsem to nastavil manuálně. No nic já na to kašlu ať si ten program má třbea ikonku WMP1.0... dík za radu

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”