LCD obrazovka u notebooku Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: LCD obrazovka u notebooku
Ano to je vidět na fotce a pak by to byla vada dyspleje, ale mne by zajímalo co vidí GK. No konečně. Tak je závada v dyspleji. Připadně ve flexi kabelu.
No, konečně jsme se dostali k bodu, který jsem věděl již před 40 minutami, ale i tak děkuji za diagnostiku - mohla to být skutečně GK. Jaké jsou tedy alternativy k opravě (co nejlevnější)? Zkusím tu reklamaci, ale co kdyby se nepodařilo...
-
- Pohlaví:
Ne není to GK protože tam se ta chyba nevyskytuje, není na screenu. Jelikož je ale na fotce, je buď vadný ten kabel co vede k dyspleji /nebo vysunutý/ nebo vadný dysplej.
Blue Spirit píše:Ano to je vidět na fotce a pak by to byla vada dyspleje, ale mne by zajímalo co vidí GK. No konečně. Tak je závada v dyspleji. Připadně ve flexi kabelu.
mohla to být skutečně GK
Tomu nerozumím. Dohadujeme se, že to bude vada displeje a Ty nakonec napíšeš, že to bude GK

Pokud je zřetelné mechanické poškození po pádu na skříni notebooku, pak je šance na úspěch reklamace této vady displeje skoro nulová

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Já jsem nikde nepsal že to mohla být GK /i když bez informaci samozřejmě být mohla/ Já chtěl jenom z té GK screen, aby se závada GK vyloučila. Tečka.
Blue Spirit píše:Já jsem nikde nepsal že to mohla být GK /i když bez informaci samozřejmě být mohla/ Já chtěl jenom z té GK screen, aby se závada GK vyloučila. Tečka.
BS: To nebylo na Tebe, ale na Fantomase

Jinak podle mě se s tím buď musíš smířit a doufat, že to nebude horší a horší, nebo počítat s výměnou displeje. Na flexi kabel to podle mě neukazuje.
Jinak nabourané to je, otázka je, jak to posoudí technik, na nás to nezáleží.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak je to prozatím vyřešeno. Trochu jsem zatlačil pod čarou na plast (asi tam, kde je spoj) a čára zmizela. Bude to tedy nejspíše špatným kontaktem. Jsem rád, že to není nic vážnějšího, protože oprava vyžaduje opravdu nelidské peníze. Díky za ochotu.
Tak se modli ať to nejede dál a tady za sebou zamkni.
wattmetr píše:Blue Spirit píše:Já jsem nikde nepsal že to mohla být GK /i když bez informaci samozřejmě být mohla/ Já chtěl jenom z té GK screen, aby se závada GK vyloučila. Tečka.
BS: To nebylo na Tebe, ale na Fantomase![]()
Jinak podle mě se s tím buď musíš smířit a doufat, že to nebude horší a horší, nebo počítat s výměnou displeje. Na flexi kabel to podle mě neukazuje.
Jinak nabourané to je, otázka je, jak to posoudí technik, na nás to nezáleží.
Já jsem ale netvrdil, že to je GK. Jen jsem poukázal na to, že jsem už před 40 minutami věděl, že je to vada displeje a že i přes to jsem rád, že Blue Spirit poukázal na to, že to může být i GK, což klidně mohla, to jsem nemohl vědět. Naštěstí není, je to jen špatným kontaktem a budu alespoň vědět, že do půl roku s tím musím něco dělat, že si o to už notebook říká...
Občas se špatně vyjadřuji, za to se omlouvám...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 4330
-
od Scorpi
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2024 14:52