Hifi

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Hifi

Příspěvekod OndraP. » 04 lis 2007 14:47

zdarec, nepatří to na toto fórum, ale je to elektronika tak snad prominete :smile: , chtěl bych si pořídit nějakou dobrou, hlasitou a kvalitní hifinu, ale mám na ňu 5000, chtěl bych nějakou s USBčkem, mám vyhlídnutou tuto zdá se mě dobrá, co na ni řikáte?? kdyby ste měli lepší návrhy tak posilejte odkazy, ale těch 5300 je horní hranice, díky

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 04 lis 2007 14:56

Mají poněkud zmatek v udávání výkonu - viz popis výrobku a tabulka vedle. Pokud bys od toho chtěl nabízených 240 W RMS, je otázka, zda se začne kouřit dřív z repráků, nebo ze zesilovače. Došlo by ale k tomu pravděpodobně v průběhu prvních dvaceti vteřin.
Jinak spotřebka PHILIPS má celkem solidní vlastnosti, ale jak to hraje - resp. jestli se ti zvuk líbí nebo ne - to si musíš posoudit sám.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 04 lis 2007 15:13

no zdálo se mě to taky divný, u všech ostatních to je míň kolem 20 atd... ale zase když sem se díval v jiných internetových obchodech tak tam byly ty údaje stejný, tak nevim co to je.. takže ji doporučuješ??

P.S.: jinak tady jinak tady je stránka výrobce a její (hifiny) popis...

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 04 lis 2007 17:57

Těžko doporučovat něco, co jsem neslyšel, ale Philips je slušná a seriózní značka s širokou servisní sítí (nechci malovat čerta na zeď, ale i to o značce něco naznačuje). Pokud máš možnost si to někde poslechnout, poslechni a hodnoť to z hlediska líbí x nelíbí se mi jak to hraje.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 04 lis 2007 18:21

no tu možnost nemám, jedině někde v nějakým elektru jestli ju budou mít, tak tam by mělo jít si poslechnout.. skusim se po ní podivat v kamenným obchodě teda, díky za rady :wink:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”